Megmagyarázhatatlan dolog történt velem. Mi lehetett ez?
Figyelt kérdés
32 éves voltam, amikor az udvaron álltam éppen. Senkire és semmire nem gondoltam. Egyszercsak egy teljesen új állapot vett hatalmába. Egy negatív állapot. Pár másodperc után vissza tudtam zökkeni az "alapértelmezett" énembe, de megint pár másodperc után ismét úrrá lett rajtam a különös érzés. Nem egy érzelem volt. Nem éreztem semmit, csak azt, hogy valami nagyon nem oké. Minden rossznak tűnt. Én nem lettem szomorú, semmi ilyesmi. Egyszerűen nem tudom jobban körülírni, mi volt ez. Az viszont biztos, hogy utána depressziós lettem. Most 57 éves vagyok, és bár úgy-ahogy sikerült kigyógyulnom a depresszióból, ezt a furcsa érzést nem tudtam kiirtani magamból. Ti is éltetek már át ilyet? Mi lehetett ez?2022. jún. 24. 17:22
1/10 anonim válasza:
Pánik roham az ilyen hírtelen jön aztán (jobb esetben)hírtelen is megy.
2/10 A kérdező kommentje:
Egyes, nem. Ezelőtt volt pánikrohamom, és az nem ilyen érzés volt.
2022. jún. 24. 17:34
4/10 anonim válasza:
Ez nekem bipoláris jelenségnek tűnik. Utána nem volt olyan érzés hogy nem tudod hol vagy , ki vagy?
5/10 anonim válasza:
Ilyen velem is volt, hát igen nagyon furcsa és utána lettem depressziós én is. Olyasmi érzés volt mintha nem is ezen a világon lennék, minden "sötét" és rossz
6/10 A kérdező kommentje:
4-es, nem.
2022. jún. 25. 12:32
7/10 A kérdező kommentje:
5-ös, segített valami?
2022. jún. 25. 12:33
8/10 anonim válasza:
Az elmúlt, szerintem a depresszió kezdete volt, azóta is depressziós vagyok
9/10 anonim válasza:
Volt valami, ami ezt az érzést kiválthatta?
Amit elnyomtál és nem tudatosan, hanem csak érzesként rád tört?
Bármi amit a környezet kicsi eleme válthatott ki, úgy hogy fel sem tűnt, de felidézte ezt az érzést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!