Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Női pszichológusokra mennyire...

Női pszichológusokra mennyire jellemző, hogy fiatal, feltűnőbb nőkre féltékenyek és direkt beszólogatnak nekik? Volt már rossz tapasztalatom.

Figyelt kérdés

Az első pszichológus akinél voltam pont ilyen volt.

Sajnos ez engem iskolás korom óta elkísér, emiatt is vagyok frusztrált.

Mát általánosban, gimiben középkorú megkeseredett tanárok direkt szivoztak velem, év elején kinekztek.

Aztán munkám olyan volt, amihez a külső kellett, ott is több középkorú nő nyilván féltékenységből direkt meg akarta nehezítené a dolgomat. Ez egy séma, már ismerem a fajtájukat.

Csak női pszichológushoz tudnék menni, de mar előre felek hogy kifogok megint egy ilyet…

Ráadásul rengeteg rossz bántalmazó pszichologusrol olvastam itt is.

Valószínűleg be is kell majd fekudnom kórházba, nagyon felek hogy mi lesz… egesz életemben vonzottam az ilyen nőket sajnos

2022. jún. 20. 13:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
33%

Érdekes, hogy nem adtál meg egyetlen kulcsszót sem, és igazuk van azoknak az előttem szólóknak, akik szerint kicsit beképzelt panaszkodásnak tűnik mindez, amit írtál.

Miből gondolod, hogy a külsőd miatt viszonyulnak hozzád egyesek úgy, ahogy te érzed, netán bántanak, bántottak?

Ne felejtsd el, hogy a külső nem csak egy állókép, hanem egy viselkedési minta, energiák, simán lehet, hogy az eddigi veled kekeckedőknek nem azzal volt bajuk, hogy hogy nézel ki, hanem hogy hogy viselkedsz, nem...? Csak egy ötlet...

És tényleg jogos az előttem lévő kérdése, hogy miért keresel egyáltalán pszichológust és miért gondolod, hogy be kell majd feküdnöd?

Továbbra is anonim módon!

2023. okt. 2. 11:49
 12/12 anonim ***** válasza:
64%

Miert bekepzelt? Nem biztos. En fiatal ferfikent figyeltem meg, hogy a noknel tenyleg van ilyen dominanciaharc, az idosebb vagy magat hatalmi pozicioba kepzeli no igyekszik alazni a fiatalabbat.

Den is talalkoztam mar undoritoan kinezo, dagadt sorhasu kozepkoru ferfiakkal, akik ok nelkul bunkoztak velem (pl bolti elado), velhetoen mert irigyek a fiatalsagra es hogy jol nezek ki, mig ok hanyadek testalkatuak....

2023. okt. 2. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!