Ez már így nekem sok, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Szkizofréniával és kényszerbetegséggel kezelnek több éve. Ma megint nagyon bepánikoltam, a kolléganőm elé elmentem a munkahelyre, ahol úgy éreztem hogy sietnem kell a évre, hasmenéssel. Elmentem a legközelebbi bevásárlóközpontba wcre, nagyon kellemetlen volt.
Már lassan megint alig merek kimozdulni.
Egy ismerősöm ajánlotta a Nap kör pszichiátriai alapítványt. Jelenleg van pszichiáterem aki a gyógyszereiket felírja, de neki nagyon sok betege van, és pár perc alatt nem lehet ilyen problémát orvosolni. Nyugodtan menjek el az alapítványhoz?
2022. jún. 18. 15:46
1/3 gublug 

válasza:

A Nap-Kör Mentálhigiénés Alapítvány. Persze, menj el.
A gyógyszerek a tüneteid kezelik, az okot nem. Én jobban kedvelem a mentálhigiénés szakembereket mint a pszichiátereket.
2/3 anonim 

válasza:

Én jártam a nap-körbe pszichologushoz és szerintem jó hely. De nem tudom neked miben tudnának segíteni, így, hogy, már van pszichiátered. Hívd fel öket, jó fejek.
3/3 anonim 

válasza:

Persze, menj el a Nap-Körbe, ha szerencséd van, jövő ilyenkorra talán fogadnak is. Nem értem ezeket a tanácsadókat, azt hiszik, hogy ezekre a helyekre csak úgy be lehet kerülni? Én kb. 3 hónap után mentem első interjúra, lassan eltelik egy év és még mindig nem tudtam sorra kerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!