Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan irassak fel gyogyszert?

Hogyan irassak fel gyogyszert?

Figyelt kérdés
Szorongásra és depresszióra, legalabbis depressziv tuneteim vannak. Keressek fel egy pszichiatert es az egy beszelgetes utan tud mar felirni? Vagy hogy zajlik?Mert terapiara nem akarok jarni, voltam korabban pszichologusnal es rossz tapasztalataim vannak vele plusz nem segitett.
2022. jún. 17. 22:33
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
42%

Akkor keress egy jó dílert.

Nincs mit amúgy, nagyon ellene vagyok a gyógyszernek, saját tapasztalatom miatt, meg a párommal a szüleink között is gyógyszert használnak többen és annyira káros, te meg olyan fiatal vagy még, hogy egy ilyen függőséget elkezdj, akkor már tényleg inkább a fű vagy bármi, mert látom meg tudom hogy az úgy nem élet, és mondom én is úgy éreztem akkor hogy szenvedek és az a kiút, de ennél még van rosszabb, amikor tényleg semmi de semmi örömöd nincs mert úgy leszedál az a vacak. Csak az üveges tekintet, és mint valami zombi egy üveg fal mögött. Sok sikert neked! Remélem sikerül helyre jönnöd!

2022. jún. 18. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!