Antidepresszáns mellékhatások nélkül ?
Figyelt kérdés
Lehetséges,hogy elkezdtem szedni az antidepresszánst és nem érzek semmiféle mellékhatást amit mindenki mondott, hogy az első napokban felerősödnek?2022. jún. 17. 13:00
1/7 anonim válasza:
Én scippal szedtem és 2 hétig semmit nem éreztem utána jőt az hogy nem tudtam aludni azóta más gyógyszert szedek. Szerintem azonnal nem jelentkezik mellékhatás max gyógyszer allergia.
2/7 A kérdező kommentje:
Én is azt szedem..este kellett szedd ?nem is hatott ?
És mit szedsz azóta?
Jól vagy már ?
2022. jún. 17. 15:03
3/7 anonim válasza:
Mirzatent szedek ez a gyógyszer sajnos elnyom nagyon nehezen tudok reggel felkelni, de cserébe jobban alszom tőle, mert az egyik problémám az insomnia volt. A másik a szociális fóbia és enyhéb depreszios ezekre is hat. Jobban vagyok összességében de nem tudok annyira dolgozni mint elötte nehezebb a munka. Amugy szed nyugodtan a scippalt mert ha sulyos mellékhhatés lesz pl hogy semmit nem alszol töle akkor abba kel hagyni.
4/7 A kérdező kommentje:
Szuper remélem nekem is segít a scippa majd
Mennyi idő alatt hatott neked ?
2022. jún. 17. 16:34
5/7 anonim válasza:
2 hét, az első 2 hétben nem volt mellékhatás csak utána
6/7 anonim válasza:
Nekem azonnal jön a mellékhatás, a Scippát pont 4 napig tudtam szedni. De másik gyógyszereknél is a mellékhatás azonnal 2-3 napon belül megjelenik.
7/7 anonim válasza:
Én cipralexet szedek. Annyi mellékhatása van hogy kicsit csökkent a szeszuális vágyam és nehezebben élvezek el és az is gyengébb mint gyógyszer nélkül volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!