Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Konkrétan mit jelent az, hogy...

Konkrétan mit jelent az, hogy meghunyázkodó? alárendelő? Aki nem nagypofájú az meghunyázkodó?

Figyelt kérdés
2010. szept. 19. 17:13
 1/6 Gipsz Jakab Béla válasza:
Egy kicsit árnyaltabb. Attól, hogy valakinek nem nagy az arca, attól még nem meghunyászkodó. Ha egy csendes embernek jó alaposan beanyázol, utána az jól pofánver téged, akkor az szerintem nem meghunyászkodó. Bocsánat a trágárságért, de így hatásos a magyarázat.
2010. szept. 19. 17:29
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Meghunyazkodo szerintem az, aki amikor mondanak neki valamit, szo nelkul teljesiti, meg ha olyan stilusban is beszelnek hozza, ami serto, akkor sem all ki magaert,nem mondja el a sajat velemenyet.

Am en sem vagyok nagypofaju, de meghunyazkodo sem, ha valami nem tetszik, nem ertek egyet, roviden, tomoren, mindig elmondom a velemenyem, es ha biztos vagyok benne, hogy a sajat velemenyem, a sajat modszereim a helyesek, akkor azokhoz ragaszkodom.

Aki alarendelt, az meg ha van is sajat velemenye a dolgokrol, nem hangoztatja azt, vagy nem all ki mellette masok akarata szerint cselekszik.

2010. szept. 19. 18:03
 3/6 A kérdező kommentje:
Szóval lényegében mindíg mások akarata szerint cseleszik.Nincs önálló véleménye,akarata és igaz ez párkapcsolatban is.
2010. szept. 19. 19:44
 4/6 A kérdező kommentje:
Végülis aki makacs és öntörvényű az nem meghunyázkodó?
2010. szept. 19. 19:45
 5/6 Gipsz Jakab Béla válasza:
Az biztos, hogy nem meghunyászkodó.
2010. szept. 19. 19:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Dependens?
2010. szept. 19. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!