Tegnap megvolt a scippa kezdoadag (5mg), ha beveszem a következőt az tovább erősíti a kezdeti mellékhatásokat?
Figyelt kérdés
Azt érzem h megőrülök, eddig is elviselhetetlen szorongasom volt, azt hittem nincs rosszabb2022. jún. 15. 08:54
11/12 A kérdező kommentje:
Most làttam csak a választ, nem tartott sokaig a mellekhatasa, nem emlekszem mikor mult el, de nagyon jol lettem utana. Szerintem msr 1 hettel az elso adag utan mar nem volt semmi jelentosebb kelleemtlenseg, de rivotrilt kaptan melle ami a legrosszabb mellekhatasokat is eltuntette, 3 nappal elso adag utan kezdtem szedni. A scippara vegul nem v9ltam ekeg erzekeny, pl. nem engedte az agorafobia h elutazzak jo messzire egyedul, max 3 orara lakhelyemtol igy valtottunk doluxetinre, annak semmi mellehatasa nem volt,de pl 10 oras repulout egyedul eselytelen lenne egyelore a masikkal is. Scippa amugy nekem nagyon jo volt barmilyen rossz az elso het, leszamitva a kis aprosagot ami egyenfuggo mindenkinek mas a legjobb. Panikra szorongasra is azt adjak leggyakrabban. Hangulatikag is jo volt
jún. 29. 14:54
12/12 A kérdező kommentje:
De annyit hozzateszek h scippa elott a hazunkat is max 200 meterre tudtam elhagyn
jún. 29. 14:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!