Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Háziorvos ír fel nekem xanaxot...

Háziorvos ír fel nekem xanaxot vagy valamit?

Figyelt kérdés

Állandóan szorongok. Folyamatosan egy görcsben van a gyomrom, mióta az eszemet tudom, indulatkezelési problémáim is vannak.

Nagy baj nincs szerintem, meg pszichiáterhez menni nincs is nagyon kapacitásom.

Ha elmegyek a háziorvosomhoz (ismer ezer éve, anyám régen asszisztens volt a rendelőben), és elmondom neki, hogy jó lenne néha egy kicsit lelazulni, akkor ír fel nekem? Írhat?

Nem minden nap akarom szedni, csak amikor nagyon nehéz napom van, vagy például amikor a kislányom anyukámnál alszik, akkor sem tudok egy jót aludni éjjel, mert állandóan felébredek, folyamatos készenlétben vagyok. Szóval például egy ilyen estén gondoltam bekapni egy bogyót, hogy legalább ilyenkor egy kicsit ki tudjak kapcsolni, le tudjak ereszteni.

2022. jún. 13. 13:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Írhat. Azt, hogy tényleg ír-e, azt tőle kell megkérdezni.
2022. jún. 13. 16:17
 12/18 A kérdező kommentje:

1es amúgy pont, hogy az alkalmi c vitamin bedobálásnak nincs kb semmi értelme, de mindegy. :D

Anyósomnak is van otthon egy doboz seduxen, múltkor mikor felment majdnem 200ra a vérnyomása a semmiből, akkor bevett egy felet. Évente ez kétszer fordul elő nála, nagy gyógyszerfóbiás család, csak ha már nagyonnagyonnagyon muszáj, akkor hajlandó bevenni bármit is. Szóval neki is van otthon egy doboz nyugtató “alkalmi” használatra. De őt nem akartam erről megkérdezni, hogy ki hogy írta fel neki, nem vagyunk olyan viszonyban.

2022. jún. 13. 16:21
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Az orvosi rendelő nem kocsma! Hogy bemesz és te rendelsz valamit...
2022. jún. 13. 16:33
 14/18 A kérdező kommentje:
Jól van, nyugodjatok már le… :D
2022. jún. 13. 16:35
 15/18 anonim ***** válasza:
90%
Mindenki kapjon be egy bogyót és nyugodjunk le :D
2022. jún. 13. 19:33
 16/18 anonim ***** válasza:
Én mást kaptam be , de lenyugodtam, igaz nem receptre kapható.Ja és pontozzatok leeeee 3x már igénylem . Nekem jár a xanax receptre , bár nem használom, de ismerek olyat aki osztogatta az egész könyvelőiroda xanaxon élt.:)))
2022. jún. 14. 13:51
 17/18 anonim ***** válasza:
Ja, tényleg, a fodrász szerint az egész lakótelep-itt mellettünk- is xanaxon él, hát olyanok is mikor a márketben mennek egymás után a banyatankokkal, lasssssssan, összevissza, mint a kib....ott guppik az akváriumban. Nem kell a xanax, másnap ingerlékeny leszel tőle én ezt tapasztaltam holott nagyon minimális mennyiséget szedtem. Legális kábítószer, lerakódik az agyban is, benzo, évekig is ott maradhat. nagyon nem okés cucc! ....A Valeriana tök jó csak érdemes háromhavonta kicsit abba hagyni mert a hozzászokás veszélye ugye és akkor több kell, ez érvényes a xanaxra is! Zombi leszel egy idő után kinek kell az..:(
2022. jún. 14. 13:54
 18/18 anonim ***** válasza:
"márketben mennek" xD
2022. jún. 14. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!