Miért nem vagyok jól?
5 éve diagnosztizáltak borderline személyiségzavarral, jó ideig terápiára is jártam, és szépen fejlődtem. A doki mondta is, hogy a személyiségzavarhoz viszonyítva az én tüneteim még nem is annyira durvák, mint a sok más borderesnél, mert ahhoz képest egész szépen tudtam funkcionálni az életben.
Van most egy munkám (az elején imádtam, már egyre kevésbé szeretem), és egy hete volt az egyetemen a mesterszakos államvizsgám. Azt hittem, hogy a sikeres államvizsgától majd jobban leszek, ahhoz képest életem egyik legdurvább mélypontját élem. Nem volt a legjobb az államvizsga, mert a kihúzott 2 tételből (nálunk annyit kell, tehát nem póttétel vagy ilyesmi) az egyiket abszolút nem szerettem, a másik pedig az egyik kedvencem volt, mégis mondtam butaságokat is, és eléggé belém kötöttek, bár az összetettebb kérdésekre is tudtam válaszolni... Így négyes lett a végső jegyem, szóval a PhD sem úszott el, ha esetleg szeretnék majd menni.
Mégis olyan szinten kivagyok, hogy legszívesebben most azonnal végetvetnék az életemnek. Ha kezeltetem magam, akkor kiesem a munkából... Hogyan tudnám ezt megoldani? Úgy érzem ráadásul, hogy nem tudok a diplomámnak megfelelő, komolyabb állást vállalni, mert hiába van meg úgymond az eszem hozzá, lelkileg nagyon nem bírom a megpróbáltatást... :(

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!