Ajánlanátok nekem valamit?
Figyelt kérdés
31 éves pszichiátriai beteg vagyok, a gyógyszerek: Rexetin, Xanax, Kventiax, metoprolol. Sokat szenvedek, szorongok mostanában, és szeretnék inni valami alkoholt, hogy kicsit el tudják lazulni, olyan ital kellene ami tomenyebb de nem égeti az arcomat, és nem vörösödök ki tőle, és ne legyen túl drága sem.2022. jún. 9. 17:26
1/5 anonim 

válasza:

Xanax mellett tilos alkoholt inni. Pszichiátriai kontrollt javasolt.
2/5 anonim 

válasza:

A 4 gyógyszered közül egyikkel sem lehet alkoholt fogyasztani! Külön sem, nemhogy egyszerre az összes mellett! Azt tudom ajánlani, hogy szokj le a gyógyszerekről, és utána ihatsz nyugodtan.
3/5 anonim 

válasza:

Amikor alkoholt iszol figyelj arra hogy elteljen 4 óra miután beveszed a gyógyszereket!
4/5 anonim 

válasza:

Egy liter ecet megoldja a gondod <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!