Az Asperger szindrómások miért kérdezik meg folyton ugyan azokat a dolgokat amikre egyszer már kaptak választ?
Figyelt kérdés
2022. jún. 8. 13:24
1/8 anonim válasza:
Nem tudom, de van egy aszpergeres ismerősöm és engem is borzasztóan idegesítenek a kérdései. Gondolom, nem érzik úgy ezeket a finom szociális berögzüléseket, mint mi.
Legutóbb hiába válaszoltam egy kérdésére, rövidre fogtam a választ, nem érezte, hogy tovább akarok lépni a témával, ő legalább 3x visszakérdezett még.
2/8 A kérdező kommentje:
engem nem zavar hogy ugyan azt megkérdezi csak nem értem hogy miért...
de úgy kérdezi meg mintha nem is kérdezte volna már meg
2022. jún. 8. 14:07
3/8 A kérdező kommentje:
neki fel sem tűnik hogy ugyan azt kérdezi meg
2022. jún. 8. 14:07
4/8 anonim válasza:
Szerintetek minden aspi egyforma ? Ne legyetek már ilyen korlátoltak. A nem autisták is tudnak hülyeségeket kérdezni bőven, még sincsenek 1-2 példány alapján minősítve
5/8 anonim válasza:
Azért fel lehet ismerni az autistákat. Más amikor egy neurotipikus kérdez vissza és más amikor egy autista. A neurotipikus (ha nem retardált), akkor érzi a testbeszédből, hogy meddig mehet el, az autisták erre nem képesek.
6/8 anonim válasza:
Ez is általánosítás utolsó. Biztos qrvára fel lehet ismerni minket, ha 30 felett kaptam diagnózist és mindenki meglepődik, hogy autista vagyok, akinek bevallom. És ezzel nem vagyok egyedül. Rengeteg autista ismerősöm járt így.
7/8 Artemovszk válasza:
Nem tudnak különbséget tenni mindig eltérő élethelyzetekre és ha kicsit más a helyzet, akkor nem biztosak benne hogy ugyan azt kell csinálni. Jelenleg már hivatalosan nem használják az Asperger szót, hanem autizmus spektrum zavar.
8/8 anonim válasza:
Megerősítés.
El tudod képzeni, hány alkalommal kerültek már kellemetlen helyzetbe a nehézségük miatt? Rossz tapasztalatok miatt több megerősítés kell. Hidd el, nem azért, hogy bárkinek az agyára menjenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!