Antidepresszánst szabad rövid ideig szedni?
Mostanában nagyon rosszul vagyok, újra előjött a pánikbetegsegem. Régen antidepresszánst szedtem rá, használt, így szeretném újra azt szedni.
Nyugtató nekem sose vált be, azt nem szedném pedig azt lehet kis ideig is.
(De csak rövid ideg, 2-3 hónapig mert babát szeretnék! Erre becsmérlô kommenteket nem kérek. Ezer terápia van mögöttem és megvan az oka hogy miért nem várhat tovább.)
Szabad ilyen rövid ideig szedni őket? Ha abbahagyom ennyi idő után rosszabbul is lehetek vagy csak annyi történhet hogy maximum nem javulok?
Az orvosoddal konzultálj!
De én nem szedném...
Az antidepit terhes nok is szedhetik, nincs magzatkarosito hatasa.
Amugy siman szedheted 3 honapig de ha ennyire szetvagy, hogy gyogyszer kell akkor en varnek vele.
A stresszt a baba is megèli..aztan a szules utan akar lehet depresszio is ami nem gyakori. Na mindegy a te dolgod.
Nincs ellentmondasos info. Az ssrirol sehol sem irjak hogy karositana.
Illetve erdekes, hogy ezt figyelembe veszed de azt hogy milyen hatasa lehet a babanak a stressz/depressziod azt mar nem
Keress rá.
Milyen hatása lehet a stressznek, depressziónak?
Èn ferfi vagyok es a pszichiaterem mondta hogy terhes nok is szedhetik az ssrit.
Nincs egyertelmu evidencia hogy karos lenne.
Amugy meg nem csak a taplalekkt biztositja az anya a magzatnak. Most a te dolgod lesz az, hogy szepen rakeresel arra hogy a stressz es depresszio milyen hatassal van a gyerekre. Sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!