Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Igaz lehet,hogy ez a keverék...

Igaz lehet,hogy ez a keverék jobb kedvet csinál?

Figyelt kérdés
Szerecsendió+koriander+szegfűszeg megdarálva kis kávéskanállal bevenni. Állítólag jobb kedvet csinál.

2022. jún. 5. 09:38
 1/5 A kérdező kommentje:
Ezt a tippet egy ismerőstől kaptam,azért ajánlotta mert,hogy depressziós vagyok.
2022. jún. 5. 09:39
 2/5 anonim ***** válasza:

Sokat ne várj tőle, én egy időben sokszor készítettem maszala csájt és kakaót is, az ételeket is erősen fűszereztem (szdióból ugyan nem használtam túl sokat, de a másik kettőt bőségesen), de ilyen hatást nem tapasztaltam. Persze nem vagyunk egyformák, egy próbát megérhet.

Inkább végy be naponta egy evőkanál lazacolajat, szedj D vitamint, és persze egyél húst hússal, mert jó az a triptofán. Nekem legalábbis ezek elég sokat segítettek.

2022. jún. 5. 12:02
 3/5 anonim ***** válasza:
50%
Ez butaság. Próbáld ki a kokaint.
2022. jún. 5. 12:28
 4/5 A kérdező kommentje:
Az ismerősöm aki ezt a "receptet" mondta ő azt mondja 2 napig el volt tőle.
2022. jún. 5. 12:37
 5/5 Senior Séf ***** válasza:
Ha depressziós vagy, kelj korábban, menj ki egy félórára a szabadba. Az sem baj, ha egy kis mozgást is végzel. Az alacsonyan járó nap fénye dopaminnal ajándékoz meg, a mozgás szerotonint ad. Emellett még a bélflórádat kellene rendbe tenni, mert ott van a gebasz, nem az agyadban. Ezért aztán hiába mászkálsz pszichológushoz, pszichiáterhez, és hiába szeded nyakló nélkül a szarjaikat.
2022. jún. 6. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!