Mi lehet a baj velem?
Figyelt kérdés
Ismer valaki egy jó szakembert vagy tud tanácsot adni? Fiatal 24 éves lány vagyok és sok gondom van a pár találással. Egyenesen szerencsétlennek érzem magam. Az első szerelmem 1 hétig tartott 13 éves koromban. A srácnak csak arra kellettem hogy ki röghessen a haverjaival. Után a jött 14 évesen egy újabb szerelem az a srác 1 hónap után közölte velem hogy meleg és szakítottunk. 16 évesen lett egy olyan pasim aki annyira anya függő volt hogy nem volt képes egyedül szakítani velem. Telefonon fel hívott és az anyja súgott neki hogy mit mondjon nekem. Utána 20 éves koromban össze jöttem egy sráccal aki normálisnak tűnt de ő is a szüleivel lakott még 30 évesen és kibukott hogy egy alkoholista. Jó alaposan meg vert és akkor el menekültem. A mostani párom meg akivel 1 éve együtt vagyok el kezdett töményezni meg sörözni illetve füvezik. Nem tudom mi lehet a baj velem hogy csak ilyen csalódások érnek.2022. jún. 4. 14:35
1/3 anonim 

válasza:

Nem vagy szerencsétlen, van ilyen. Én életemben kétszer jártam valakivel, az elsővel 20 évesen, de én szakítottam, mert kiderült, több lánnyal is találkozgatott abban az időben. (Cserébe az egyik lánnyal jó barátnők lettünk, közös csalódás, közös útálati tárgy.)
A második kapcsolatom 30 évesen volt, ott ő dobott, mert ő nem gondolta komolyan, csak alkalminak. Most majdnem 40 vagyok, és egyedülálló.
2/3 anonim 

válasza:

Azt erdemes lenne megvizsgalni, hogy mi az oka annak, hogy folyton ilyen emberekkel talalkozol. Ezen tud segiteni egy pszichologus
3/3 anonim 

válasza:

Mi az, hogy mi lehet a baj veled? Nem te töményezel, meg vered mag a párodat. Peched volt, rosszul választottál, ennyi. Vszeg annyi a te hibád, hogy zárkózott vagy és csak az lesz a párod, aki átjut a falon. Az meg ált olyan ember, amilyeneket eddig kifogtál. De nem veled van a baj. Keress esetleg pszichológust, de ennél konkrétabb tippet a háttér részletesebb ismerete nélkül nem lehet adni. Am mindenkinek van hibája, az a kérdés, h el tudod-e azt a hibát viselni. De ha fizikailag vagy lelkileg terror alatt vagy, annál egyedül is jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!