A meth kristály nevű drog jelen van Magyarországon ?
Itt állítják elő ? Veszélyes a napi használta ?
Van itt olyan aki használta ?
Amire még szeretném felhívni a figyelmet. Még ha Budaptesi is valaki és Metafetamint ajánlanak neki,legyen szkeptikus mert ennek a valószínűsége elég csekély. Figyelembe kell venni,hogy Németországba nagyobb árat fizetnek érte nyilván ezért is inkább ott értékesítik meg Csehországban.
Az elmúlt 1-2 évben Németországba is Hollandiából érkezik már és nem Csehországnól mint a régi időkben. Szóval ha Crystal Meth után érdeklődik valaki kis hazánkban és azt mondja az illető,hogy ő tud. Azt ne nagyon vedd készpénznek,mert az Nem Crystal Meth lesz.
Köztudott,hogy inkább a Catinon származékokból van sok hazánkban és hiába kristályos forma az akkor sem Crystal Meth.
Mikor még Csehországból Németbe exportálták 1gr 50EU volt.
Mióta Hollandiából Németbe exortálják, nagy tisztaságú nagyméretű Kristályok érkeznek oda ez miatt az ára már 80-100EU grammja.
Londonban 1g átszámítva 40-50ezer HUF is lehet.
Pont azért nem voltunk sosem célország a Crystal Meth-et illetően mert ha ide exportálnák 20-30-40 ezerért...ennyit nagyon kevesen fizetnének érte így nem éri meg nekik. Mert nyilván a Drog Maffia nem alkalmi fogyasztókat keres hanem a társadalom minimum 20-30% szeretné függővé tenni amire Magyarországon keveseknek lenne meg ez az összeg akár havi,heti,napi szinten. Hisz tudjuk jól mindannyian Youttube-ról,meg a Netről,hogy brutál függőséget okozés nyilván ez is a céljuk,hogy sok rendszeres használó legyen... amit Magyarországon ennyi pénzért nem tudnak elérni.
Még1 valamit szeretnék publikussá tenni a Crystal Meth-tel kapcsolatban.
Végülis ugye ez egy szuper speed, egy metilált speed vagyis Metilamfetamin ami 5x erősebb a speednél és nagyon pörget nagyon eufórikus.Én 4x próbáltam ki. Elsőre átlátszó kristályokat kaptam ami mindig azt jelenti,hogy gyenge minőség. 1 utcán szívtam 6 óra múlva éri el a plazmacsúcsot. Még ez a gyenge minőség is 6 óra elteltével brutál eufóriát és izgalmi állapotot okoz. 6 óra elteltével nagyon erős lábfájdalmaim voltak. Másnap kb 11-kor a számítógépem elött sírtam:"hogy add Istenem csak ne legyek függő. Kidobtam. Utána rá pár hónapra egy jobb minőséghez jutottam hozzá.1 utcát szippantottam megint orrba. Pörgés ezerrel és csak a House zene... 15 óra elteltével még mindig rajta voltam és volt eufória és végtag zsibbadás. Másnap kidobtam azt is. A másik utolsó 2 alkalom más honnan hasonló volt. Youtubeon már nem emlékszem melyik városban nagyon sok Meth használó van egy nagyvárosban. Elkezdték elemezni a szennyvizet és kiderült,hogy nagy mennyiségben tartalmaz évek óta Crystal Meth-et. Szóval ők is kidobják,mert egy Német Pszichiáter aki Meth függőkkel foglalkozik .Ő is azt mondta,hogy a Meth azt nem embereknek való. Túl erős hisz az eddig legbrutálabb eufórikus szuper speedről van szó és amfetamin származékról amit csak felfedeztek.Eleinte én sem értettem miért dobom ki de aztán a Youtubeos videók megerősítették ,hogy mi az oka. A másik amit sikerült kiderítenem,hogy ami Pszeudoefedrinből vagy L-Efedriből készül vagyis azokat reudkálják, ezek maximum a keverékelegy 20% tartalmazza csak a D-izomert ami a legerősebb a többi részbe a keverék elegynek L-Metamfetamint tartalmaz ami a leggyengébb izomer.
Soha nem is értettem,hogy tudnak 1 hetet fennt lenni Meth-en egy ilyen dúrva szuper speed-en. Hisz ha logikusan belegondolunk ezeknek az embereknek már megkellett volna halniuk 1 héten belül. Hisz ők csak valamennyi vizet isznak 1 hét alatt és nem is esznek szinte semmit.
Nos a magyarázat az,hogy ezeknek az embereknek csak az a szerencséjük,hogy a drog prekurzor Pszeudo Efedrin vagy L-Efedrin így egy racém keveréket állítanak elő ami csak 20%ban tartalmaz D-izomert. Amerikában már állítanak elő Crystal Meth-et Fenilacetonból ami direkt már több évtideze Európában is illegális pont azért,hogy ne tudjanak Meth.et ebből előállítani. Kiderült,hogy ha Fenilacentonból szintetizálják akkor bizony jóval nagyobb mennyiségben van jelen a D-izomer a keverék elegyben mintha Efedrinből állították volna elő. Röviden tömören: A végeredmény: függőség örökre, vagy hajléktalanság vagy halál rövid időn belül.
Fenilacetonból is racém keverék keletkezik a szintézis során,de jóval nagyobb dózisban van benne D -izomer és igyekszenek egyre olcsóbban teríteni nyilván nem ok nélkül. Megjegyezném,hogy nem születtünk Németekneksem Hollandoknak se Amerikaiaknak csak Magyarnak,de lehet,hogy a magyar társadalom ez miatt hálát adhat. Ez az én véleményem meg amit tudok a Crystal Meth-tel kapcsolatban. Gondoltam ezt megosztom,mert sok fiatal akár középkoru is okulhat ebből.
Közben rájöttem tévedtem. L-Efedrin és Pszeudoeferdrin redukciója kizárólag D-izomert hozza létre.Nem tudni miért de az USÁ-ban egyre elterjedtebb a Fenilacetonból szintetizált racém keverék ami jóval gyengébb mert DL- szerkezetűa molekula.
Összegezve tehát elmondható,hogy Európában és az USÁ-ban is akik kizárólag D-Meth-et használnak 1 hétig ezekszerint még sem annyira veszélyes a használata mint ahogy orvosok és szakértők gondolják.
A racém keverék egyre jobban Kanadában terjedt el. Kanada ugye nem tagja az USÁ-nak,tehát az USÁ-ban is sokan napokat vagy akár 1 hetet fennt vannak Dextro-Metamfetaminon vagyis "Crystal Meth"-en mégsem halnak meg. Hát akkor nem is olyan rossz buli mint ahogy a szakértők gondolják LOL XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!