Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Budapesten van ilyen pap vagy...

Budapesten van ilyen pap vagy apáca?

Figyelt kérdés
Pár hónapja megerőszakoltak az utcán, azóta elkerülöm a helyet. De úgy érzem, hogy mégis vissza kéne menni, hogy lássam, de egyedül képtelen vagyok, kéne egy kísérő. De a közeli családtagjaim nem akarják megnézni, mert iszonyodnak ettől, a régi barátaimmal pedig nem beszélek már évek óta és nem is akarnám őket ebbe beavatni. Arra gondoltam, hogy egy papot kérnék meg. Ismer valaki esetleg olyan r. kat papot, vagy apácát aki eljönne velem, lelki támaszként a helyszínt megnézni?

2022. máj. 31. 21:09
 1/3 A kérdező kommentje:
Jaj, átfogalmaztam a kérdést menet közben... így a Vallásba kellett volna rakni.
2022. máj. 31. 21:13
 2/3 anonim ***** válasza:

Eleg beteg ötlet..

Ha amúgy nem jarsz templomba és nincs semmi kapcsolatod oda, megis milyen alapon menne veled bárki?

2022. máj. 31. 21:14
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem jó ötlet, de Elsőnek igaza van, ha jársz templomba, közösségbe, akkor ott kérdeznéd, gondolom, ha meg nem, akkor kicsit fura, de végül is egy hívőről, főleg szerzezesről feltételezhető, hogy segít, ha tud.
2022. máj. 31. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!