Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ebben a helyzetben mit tehetné...

Ebben a helyzetben mit tehetnék,úgy érzem meg fogok őrülni?

Figyelt kérdés
Majd szét feszít az ideg,minden és mindenki idegesít,ég,nyom a mellkasom,nem érzem jól magam,sírni szeretnék,de nem tudok,mert nem vagyok egyedül,pedig nagyon vágyom most az egyedül létre.De itt mindig van valaki,soha nem vagyok egyedül.Mostanába sűrűbben rám jönnek ezek a dolgok,és nem tudom hogy miért,nagyon félek hogy mi lesz velem.Gyógynövényes nyugtatót próbáltam nem sokat ér.Aludni sem tudok,csak keveset.Pszichológus itt nincs,felhívtam párat akik persze nem helyben vannak,de nincs rá pénzem.Pszichiátert nem szeretnék,az csak nyugtatókkal tömne,de akkor mi a megoldás?29/N

2022. máj. 29. 16:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Ki kell deríteni, mi az idegességed forrása. Ez elég valószínűsíthetően kettő lehet: a munka és a család. Tehát: hol, mit dolgozol, milyen a munkahelyi terhelés és légkör, illetve: kivel élsz? Ez az állapot állandó? Nem függ össze a menstruációs ciklusoddal és az időjárással?
2022. máj. 29. 16:39
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát a munkám alapjában jó,persze itt is vannak gondok,de azért nem panaszkodhatok.A család,hát itt akadnak gondok de nem részletezném.Egy időben arra gondoltam össze függ a menstruációval, de szerintem mégsem,persze lehet az is rájátszik, de mikor a közelben sincs a menzeszem,akkor is előfordulnak ilyen rossz napjaim.Egyébként ezt lehet örökölni?csak mert anyukám pont ilyen volt.És a végére hát csak rosszabb lett neki is,úgyhogy nagyon félek,nem akarok úgy járni mint ő.
2022. máj. 29. 16:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Lehet, eleve az idegi labilitást is lehet, meg a viselkedését is magadba szívod a génektől függetlenül. Vezess naplót, hogy megfigyeld, hogy van-e összefüggés a ciklus (PMS), frontok és a hangulatzavarod között. Milyen gyógynövényes nyugtatót próbáltál? Annak, ha nem súlyos az eset, kéne hatnia. Legfeljebb éjjel felébredsz, akkor beveszel még egyet. Nekem a Hova nagyon jó, csak büdös (macskagyökér). A családi gondokat nyugodtan részletezd, meg csak akkor tudsz megoldáshoz jutni, ha kimondod a problémát. Már maga a kimondás is segít.
2022. máj. 29. 17:04
 4/5 A kérdező kommentje:

Valeriana remaxot szedek.

A családi gondokat,azért sem szeretem mondani senkinek,mert én lennék lenézve miatta.Így még a legjobb barátnőmnek sem merem mondani,de lehet pont ez a baj.De ha gondolod privátban leírhatom neked.

2022. máj. 29. 17:17
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Írd, várom. Pont az a baj, hogy magadban tartod, az feszít.
2022. máj. 29. 17:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!