Milyen állapotok vannak a pszichiátriákon?
Rendszeres időközönként bukkannak fel a médiában magyarországi pszichiátriákkal kapcsolatos hírek, amikben túlnyomórészt arról van szó, hogy fiatal srácok halnak meg különböző okok miatt. Jogvédő blogokon pedig temérdek beszámoló van arról, hogyan tájékoztatják, zsarolják, helyezik nyomás alá vagy szimplán csak gyógyszerezik túl a kezelteket.
Miért vannak ilyen állapotok ezekben az intézményekben? Tudtok róla, hogy ilyen helyeken dolgozók visszaélnének a hatalmukkal és elsődlegesen nem a gyógyításban érdekeltek?
Tudtok ilyenfajta visszaélésekről mesélni amik a környezetetekből származik? Kik a felelősek? Kizárólag a beteg tehet arról, ha joghátrány éri, vagy éppen belehal a kezelésbe illetve mivel ilyet soha nem mondanak ki, mondjuk úgy, hogy az ott létbe?
10: Miben van egyre kevesebb lehetőségük?
Azt írod, hogy nem igazak, amiket írtam. Most így hirtelen erre tudok gondolni: "...hogyan tájékoztatják, zsarolják, helyezik nyomás alá vagy szimplán csak gyógyszerezik túl a kezelteket."
Szóval szerinted ott és akkor ahol jártál, mindez nem volt megfigyelhető? Mondjuk nem csodálkoznék rajta, hiszen a legtöbb amit írtam valószínűleg nem egyfolytában zajlik. És azt sem állítottam, hogy 100%-ban mindenhol ez a helyzet. Ezért is írtam ki a kérdést, hogy hátha nagyobb merítésből, máshol be nem mutatott példákból más állapotok rajzolódnak ki.
#6: na pont erre céloztam az előbb...
Tessék kellő szkepticizmussal kezelni az ilyen taszféle feldemhedéseket!
Extrapolálnak egyedi esetekből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!