Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Milyen állapotok vannak a...

Milyen állapotok vannak a pszichiátriákon?

Figyelt kérdés

Rendszeres időközönként bukkannak fel a médiában magyarországi pszichiátriákkal kapcsolatos hírek, amikben túlnyomórészt arról van szó, hogy fiatal srácok halnak meg különböző okok miatt. Jogvédő blogokon pedig temérdek beszámoló van arról, hogyan tájékoztatják, zsarolják, helyezik nyomás alá vagy szimplán csak gyógyszerezik túl a kezelteket.

Miért vannak ilyen állapotok ezekben az intézményekben? Tudtok róla, hogy ilyen helyeken dolgozók visszaélnének a hatalmukkal és elsődlegesen nem a gyógyításban érdekeltek?

Tudtok ilyenfajta visszaélésekről mesélni amik a környezetetekből származik? Kik a felelősek? Kizárólag a beteg tehet arról, ha joghátrány éri, vagy éppen belehal a kezelésbe illetve mivel ilyet soha nem mondanak ki, mondjuk úgy, hogy az ott létbe?

2022. máj. 27. 14:05
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

10: Miben van egyre kevesebb lehetőségük?

Azt írod, hogy nem igazak, amiket írtam. Most így hirtelen erre tudok gondolni: "...hogyan tájékoztatják, zsarolják, helyezik nyomás alá vagy szimplán csak gyógyszerezik túl a kezelteket."

Szóval szerinted ott és akkor ahol jártál, mindez nem volt megfigyelhető? Mondjuk nem csodálkoznék rajta, hiszen a legtöbb amit írtam valószínűleg nem egyfolytában zajlik. És azt sem állítottam, hogy 100%-ban mindenhol ez a helyzet. Ezért is írtam ki a kérdést, hogy hátha nagyobb merítésből, máshol be nem mutatott példákból más állapotok rajzolódnak ki.

2022. máj. 27. 15:52
 12/17 anonim ***** válasza:
22%

#6: na pont erre céloztam az előbb...

Tessék kellő szkepticizmussal kezelni az ilyen taszféle feldemhedéseket!

Extrapolálnak egyedi esetekből.

2022. máj. 27. 15:59
 13/17 A kérdező kommentje:
Pont erre... hogyne.
2022. máj. 27. 16:03
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
De hiába írtad ki a kérdést, ha nem akarod elfogadni, hogy ez nem általános.
2022. máj. 27. 16:29
 15/17 A kérdező kommentje:
14: Szóval szerinted ez (amire nem térsz ki, hogy micsoda) nem általános.
2022. máj. 27. 17:00
 16/17 anonim ***** válasza:
54%
Engem olyan visszaélés ért, hogy beszállítottak. Előtte azt se tudtam, hogy ilyen szankció van. Félelmetes volt és megalázó. Azt se mondták (vagy tudtam meg), hogy milyen osztályra vitték, csak rohadt sokat kellett ott várnom egymagamban. Megtapasztaltam, hogy úgy gyűjtik oda az embereket, ahogy az MLM-esek vadásznak a Facebookon új kollégákra.
2022. máj. 31. 21:41
 17/17 anonim ***** válasza:
Ajjaj.... :)
2022. jún. 1. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!