Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Segítenél értelmezni ezt az...

Segítenél értelmezni ezt az eredményt nekem?

Figyelt kérdés

Kitöltöttem Aspergeresként egy tesztet, hogy fennáll -e még nálam az aspergeresség, de akárhogy próbálom nem bírom értelmezni hogy ez most mit akar jelenteni.

Kérlek segítsetek értelmezni ezt az eredményt!

[link]

2022. máj. 25. 17:56
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Hatarertek 32 neked 42 igy fenn all a autizmus..
2022. máj. 25. 18:12
 2/9 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen!

nem tudom miért, valahogy most nem bírtam ezt a táblázat alapján dekódolni magamnak.

Köszi!

2022. máj. 25. 18:43
 3/9 anonim ***** válasza:
Nagy valószínűséggel autista vagy. Nekem is hasonló értékek jöttek ki és már megkaptam a diagnózist. Életem egyik legjobb híre volt
2022. máj. 27. 19:45
 4/9 anonim ***** válasza:
Hol lehet megcsinalni? Kuldenel egy linket?
2022. máj. 27. 21:43
 5/9 A kérdező kommentje:

Miért örülsz annak, hogy diagnosztizáltak? Ez inkább elkeserítő. Azon szűk réteghez tartozunk akikkel az emberek gyűlölnek beszélgetni. Nem tudom miért...

Tényleg már megtanultam, hogy azzal teszem a legjobbat magamnak, ha meg se próbálok beszélgetni, csak csöndbe elvagyok magamba. Erre tanított meg az elmúlt 15 évem.

2022. máj. 27. 22:28
 6/9 A kérdező kommentje:
Itt az internet népe, bármilyen kérdést feltehetek, nincsenek tabuk, nincsenek idióta korlátozások. És ha netán valami bűnt kérdezek meg, a moderátorok kijavítanak.
2022. máj. 27. 22:29
 7/9 A kérdező kommentje:
Meg hát, elmondják nekem hogy mi volt a probléma a kérdésemmel.
2022. máj. 27. 22:30
 8/9 A kérdező kommentje:

aspietests.org

Úgy tudsz rákeresni, hogy asperger kvóciens teszt

2022. máj. 27. 22:31
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Azért örülök a diagnózisnak - akárcsak nem egy sorstársam -, mert rengeteg kérdésre választ kaptunk. És már konkrétan tudom miért vagyok más, célirányosan tudok segítséget kérni. Egyébként velem nem utálnak beszélgetni. Munkahelyemen szinte mindenki szerint én vagyok az egyik leglelkiismeretesebb, rendesebb ember.
2022. máj. 30. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!