Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Figyelnem kellene a testveremr...

Figyelnem kellene a testveremre? Hogy tudnek neki segíteni? Tényleg lehet hogy öngyilkos lesz?

Figyelt kérdés

Az utóbbi idoben elegge elasta magat anyagilag, hiaba probalkozik nem tudja kihozni magát a godorbol. 2 munkája van szethajtja magat. Hiaba lenne penze a tartozasaira egybol jon egy meghibasodas. Február óta minden hónapban az autojanak van baja. Sajnos 100ezres nagyságúak a problemak(ki is fizeti). Ha nincs auto nem tud munkaba menni. Illetve a tartozásai is jo nagyok, ami miatt ki van. Mi sajnos nem tudunk neki pénzügyileg segiteni. Szeptemberben volt egy ongyilkossagi kísérlete, akkor az állította meg h anyukank a szeme elott esett össze. Megígérte hogy nem probalkozik ujra 35 eves koraig. 28 éves. Az utóbbi időben észrevettem hogy nagyon magaalatt van, es eleg gyakran sír, illetve probal mindenkit ellokni magától. Mindenre nagyon erzekenyen is reagal. Az autoja(uj es meg nincs kifizetve, egy eve lenne meg hatra) megint hibas, motor hiba. Elso dolga az volt hogy oké eleg volt, nem birom tovabb. Meg kell halnom tenyleg.

Figyeljunk jobban ra, ez figyelmezteto jelzes hogy megint összeomlott? Vagy hagyjuk rá az egeszet?

2022. máj. 25. 04:29
 1/10 A kérdező kommentje:
Vannak emberek akik anyagi problema miatt is kepesek lennenek az öngyilkosságra?
2022. máj. 25. 04:30
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon figyeljetek rá, TB-finanszírozott helyre jó lenne ha el tudna menni, ahol segítenek neki.
2022. máj. 25. 05:32
 3/10 anonim ***** válasza:

Szeptemberben volt egy ongyilkossagi kísérlete, akkor az állította meg

Most akkor volt vagy nem?

2022. máj. 25. 05:36
 4/10 A kérdező kommentje:
Volt. Az auto be volt ragasztoszalagozva es egy slag volt kivezetve az auto ablakbol a kipufogóba. Kozben a motor ment.
2022. máj. 25. 05:39
 5/10 anonim válasza:
100%

Uramisten. Te tenyleg kepes vagy ezek utan nem komolyan venni, hogy ongyilkos akart lenni?

A szemetek elott fulladt kudarcba a kiserlete. Hogy lehet ilyet kerdezni, hogy kepesek-e ongyilkosok lenni anyagi gondok miatt egyesek. Persze!

Basszus komolyan…

Tamogassatok ot, ne erdekeljen barmennyire is probal titeket ellokni. Nagyon rossz vege lehet, ha nem vagytok neki ott -legalabb mint lelki tamasz- ebben a nehez idoszakban! Probaljatok tartani benne a lelket, + ahogy az elso irta, TB alapon kerjetek segitseget. SURGOSEN!

2022. máj. 27. 01:16
 6/10 anonim ***** válasza:
Kérdező, teljesen mindegy hogy anyagi vagy magánéleti probléma ...ha egyszer felemészti!!!! Egyetértek az előttem szólókkal!
2022. máj. 27. 13:10
 7/10 anonim ***** válasza:

Felelőtlen,képmutató banda vagytok,akik semennyire sem figyeltek oda rá.

Rég ott kellene lennetek mellette,fogni a kezét,mert nemcsak fenyegetőzött vele,hanem ő már megpróbálta.

És ezek után még hisztinek gondolod,megkérdőjelezed?

2022. máj. 29. 23:16
 8/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Penz miatt ki dobna el az eletet? Ezt nem ertem
2022. máj. 30. 11:23
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem az a lényeg mi miatt. Mindenkinek más a tűrőképessége.

Engem sem vettek komolyan,hisztinek véltek.

Amikor vágtam az ereimet,volt meglepetés.

Sohasem tudhatod kiben mi lakozik.

2022. máj. 30. 23:21
 10/10 anonim ***** válasza:

Kérdező: nem az a lényeg, hogy te mit hiszel el vagy miben kételkedsz, mint ahogy előttem is írták, sose tudhatod: ki miért. Kétségbeejtőnek, kiúttalannak látja a helyzetét.

Segítsetek rajta, juttassátok szakemberhez, érzékeltessétek mindig vele: hogy mindig mellette vagytok és számíthat rátok.

2022. máj. 31. 03:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!