Pánikbeteg vagyok, depressziós és szorongok . Félek attól mi lesz ha meggyógyulok,miért van ez ?
Figyelt kérdés
Nagyon félek attól mi lesz ha jobban leszek .
Mindentől félek.
Nem merek kádba fürdeni,csak tusolni.
Nem merek semmit csinálni nehogy valami bajom legyen,csak fekszem akkor nem történhet semmi...ilyen félelmeim vannak, szörnyű így élni .
Már nem tudom milyen a normális élet pedig nagyon hiányzik!
Gyűlölöm ezt az életet amit most élek ezek a rohadt betegségek miatt .
De miért félek ettől?!
2022. máj. 21. 20:10
2/8 A kérdező kommentje:
Terápia van
Gyógyszert nem szeretnék,azzal nincs megoldva a gond .
Frontin kezdtem szedni dehát ezek a mellékhatások..nem nem .
De így is nehéz élni.
2022. máj. 21. 20:33
3/8 anonim válasza:
Ahogy elnézem, még a terápia elején jársz. Heti egyszer jársz? Egyelőre nem fenyeget az a veszély, hogy sitty-sutty jobban leszel. Ha meg jobban leszel, akkor már nem is lesznek ilyen félelmeid. Amúgy az nem baj, hogy nem mersz fürdeni, csak zuhanyozni. Hát akkor zuhanyozol.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi ez most nem esett jól . Nem fenyeget a veszély H jobban leszek
Ezzel most még egy kést belém b*sztál.
Köszi édes vagy 😭😭😭😭😭😭😭😭
2022. máj. 21. 21:03
6/8 anonim válasza:
Nem egyértelmű, hogy szeretnél-e meggyógyulni vagy nem.
7/8 A kérdező kommentje:
Nagyon akarom!!!
Csak nem tudom hogyan
2022. máj. 22. 10:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!