Tegnap este bevettem anyukám Medazepam gyógyszerèből mert nem bírtam aludni,ettől lehetek ma rosszul?
Figyelt kérdés
Úgy ébredtem hogy semmihez semmi kedvem , szédülök és fáj a fejem
Csak feküdnèk
Lehetséges a gyógyszertől?
2022. máj. 21. 10:15
11/18 A kérdező kommentje:
Ja én ezt nem láttam
Én tényleg az övét vettem be ,nekem nincs nyugtatóm 15 évesen
2022. máj. 21. 11:54
12/18 anonim válasza:
Bár, nem feltétlen a gyógyszer az oka. Ha érzékeny vagy az időjárásra, akkor mindenféle bajod van, de (legalábbis nálam) ez olyan 3-4 óra alatt elmúlik. Úgy értve, hogy reggeltől a délelőtt folyamán erőtlen vagyok, kedvtelen. Délre pedig semmi bajom.
13/18 A kérdező kommentje:
Azért 15 évesen két szem ilyen gyógyszert bevenni nem volt nagy ötlet szerintem ez lehet az oka.
2022. máj. 21. 12:11
15/18 A kérdező kommentje:
10-es
Bocsi hogy ANYÁM anyukámnak nevezem
Hagy én döntsem már el
Pont nagy ívben szarok rá ki mit ír ki
Biztos nem miattad fogom azt írni hogy anyám
Ő az anyukám a kis cukim
Ennyi
Elmebeteg vagy
2022. máj. 21. 20:36
16/18 anonim válasza:
Heh, ezen jót nevettem. Azért könyveltél el elmebetegnek, mert nem követem ezt az anyukázós, stb. trendet. Pont engem igazolsz vele. Továbbá, mivel megsértődtél azon, ami egy embernek a sok közül nem tetszik, csak téged minősít, ahelyett hogy elfogadnád: ami sokaknak szokás, az egyvalakinek nem.
17/18 anonim válasza:
De persze, ott van a többi is, akik ezt képtelenek elfogadni, tekintve a lenullázást
18/18 anonim válasza:
De lezárásul: én nem fogok magyarázkodni, mert te és a többi DIREKT túlreagálja, amit írtam az anyukázás, apukázás kapcsán. Nem kellene mindenben a kötekvést látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!