Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi olyan nagy dolog van a...

Mi olyan nagy dolog van a nyugtatora valo pialasban?

Figyelt kérdés
Mindenki azt mondja hu de veszelyes, más meg hogy mekkora flash meg milyen kiraly. Nekem annyi a hatása, hogy még mielott berugnek, elalszok tole. Mi ebben olyan az olyan hu de nagy elmeny?
2022. máj. 20. 21:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Van akit extrém módon felpörget, én is elalszom tőle.
2022. máj. 20. 21:42
 2/7 anonim ***** válasza:
69%

Semmi, rendszeresen csinálom, végre tudok tőle aludni.

Soha nem tudok aludni amúgy.

2022. máj. 20. 22:04
 3/7 anonim ***** válasza:
Én egyszer próbáltam egy borzalmas nap után. Hat, nem hatott semmit. El se aludtam. De azóta nem játszom ilyenekkel. Én mondjuk jól bírom az alkoholt és a fájdalomcsillapítókra és hasonlók immunis vagyok nagyrészt, ill baromi nehezen alszom, szóval nem tudom mennyire releváns. De most tudtam meg, hogy valaki ezt szórakozásból használja . Szerintem veszélyes, mert az alkohol emeli a vérnyomást, a nyugtató pedig az ellenkezője, nem hiszem, hogy pozitív a testnek ez .
2022. máj. 20. 22:14
 4/7 anonim ***** válasza:

Màjnak is rosszat tesz szerintem ,fajd csillapitok alkohol kombo is ugy tudom

N

En is insomniaban szedvedek

N:(((

2022. máj. 21. 01:53
 5/7 anonim ***** válasza:
Légzésleállást okozhat.
2022. máj. 21. 07:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Ja. Egyik ismerősöm (36 éves) beszedett egy marék rivót és borozott rá. Másnapra meghalt. Eddig én is sokszor ittam benzókra, de ez meglepett. Jobb vigyázni vele mert tényleg halálos is lehet.
2022. máj. 21. 09:01
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát, például Whitney Houston is így halt meg.
2022. máj. 21. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!