Hogy lehet hirtelen megszokni egy teljesen új életet, amely lényegesen silányabb?
25 éves leszek, előszőr lesz 40 órás munkám és oda az a szabadság, ami idáig megvolt. Állandóan utaztam, szórakoztam, alkalmi projektek voltak, amiből ez finanszírozható volt, de a válság most betett, kénytelen voltam elmenni dolgozni. Belekerültem egy mókuskerékbe, aminek semmi hosszútávú célja nincs, csupán a megélhetés. Nincs nagy terv. Idáig tényleg éltem, és a szabadság, ami az életem alapja volt most odalett.
Hogy lehet elfogadni ezt?
Olyan ez most, mint egy bankár, aki egyik napról a másikra mindenét elvesztette és minden, amit addig megszokott nincs többé.
Várom a válaszokat,
üdv
8, már voltam. Semmit nem használ
A nyomorult szerencsétlen életemen ami el van átkozva meg nem segít semmilyen orvos
Napra pontosan a legrosszabbkor jött ez a szar. A világon nincs nálam szerencsétlenebb. Undorodom magamtól es mindentől
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!