Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nagyon nárcisztikus vagyok....

Nagyon nárcisztikus vagyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Rejtett nárcisztikus vagyok, azaz introvertált, de mégis megvannak a betegség jelei nálam. Mindig is többnek gondoltam magamat mindenkinél, észre se veszem sokszor iskolában ha egy olyan ember beszél hozzám aki az én gondolkodásom szerint egy senki hozzám képest, egy szolga. Van hogy harmadjára szól hozzám amire egyáltalán észreveszem hogy hozzám beszélt és nem máshoz. Amikor látok egy ilyen tipik lúzer bandát bezsélgetni, magamba mindig nevetségesnek tartom és nem bírom felfogni hogy hogyan létezhetnek ilyen szerencsétlen stréber kis nullák. Namármost, esküszöm még örülnék is ha ezt pl mind ki tudnám mondani. De mivel introvertált vagyok, ezeket a gondolataimat sajna nem tudom kimondani kb senkinek se, magamba maradnak. A családom előtt viszont teljesen kiélem a beképzeltségemet, bocsánatot sose tudok kérni vagy nagyon nagy elhatározottság kell hozzá. Empátiát nem érzek senki felé, úgy gondolom ha én ide leszülettem akkor ne a mások javát nézzem már. Egyszer meg fogunk halni, senki se fog ránk emlékezni, minek foglalkoznék én bárkivel is? Egyedül a családtagjaimmal szoktam úgymond foglalkozni, születésnapjukra ajándékot venni, de ezt is csak azért hogy ne legyen bűntudatom és ne érezzem magam rosszul. Tegnap összevesztem nagyon egy-két családtagommal, de azóta is kerüljük egymást a házba és nem beszélünk. Alapvetően az történt hogy számonkértek valamiért amit tettem, én elküldtem őket az édes anyjukba (csak csúnyán) és szétvertem egy két dolgot a házban. Én ugyan bocsánatot biztos nem fogok kérni, majd kiheverik. Na szóval ezt hogy szokták kezelni?

2022. máj. 15. 15:18
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
19.es, ez igaz
2022. máj. 15. 16:00
 22/38 anonim ***** válasza:
0%
Na szépen keressél rá mindennek, amit ideirkáltak, egyenként, nézd a videókat, nézd meg az előadást, olvasd el, amit a Cold terápiáról találsz. Sok infót szerezhetsz így. M. o.-on is van több helyen is Cold terápia.
2022. máj. 15. 16:01
 23/38 A kérdező kommentje:
Amugy te egy es ugyanazon ember vagy? Mert mindegyik komment ugyanannyi pipaval rendelkezik
2022. máj. 15. 16:01
 24/38 anonim ***** válasza:
Hát ez az, annyira soknak hiszed magad, h. nem nézel utána a dolgoknak, és hlye maradsz. Normális nem nárciszok ilyenkor utánanéznek mindennek, te nem, mert te tökéletesnek hiszed magad, pedig ajjaj...
2022. máj. 15. 16:02
 25/38 anonim ***** válasza:
32%
Sokat olvastam a nárciszokról, mert ilyen ember nevelt fel.
2022. máj. 15. 16:03
 26/38 A kérdező kommentje:
De utána fogok nézni nem erről van szó.
2022. máj. 15. 16:03
 27/38 anonim ***** válasza:
Sok szerencsét a változáshoz (nincs harag).
2022. máj. 15. 16:05
 28/38 A kérdező kommentje:
De egyébként mondom, zárt nárcisztikus vagyok azaz introvertált, szóval élőbe egy ember se veszi le ezt rólam, szerintem ez lenne az utolsó amire valaki gondolna miután beszélt velem. Ez a féle nárcisztikusság csak bennem, a fejemben létezik
 29/38 A kérdező kommentje:
27. Koszonom!
 30/38 anonim ***** válasza:
51%
Asszem, covert nárcisztikus a te neved akkor, de ennek is nézz utána.
2022. máj. 15. 16:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!