Melyik ez a szorongásról/pánikról szóló animáció?
Figyelt kérdés
Pár éve láttam, arról szólt hogy egy lány szorongással él és ezt úgy ábrázolták, hogy mindig mikor valami fontosabbat vagy vidám dolgot cselekedett volna, akkor egy fekete árnyék szörny formájában megjelent a pánik és visszafogta. A végére pedig már elég jól tudott vele bánni és volt egy kis humoros rész is arról, mikor felbukkan újra. Sajnos ennél jobban nem tudom felidézni, pár perces animáció volt, most viszont szeretném nagyon megtalálni, egyelőre nem jártam sikerrel.2022. máj. 14. 12:17
1/2 anonim válasza:
Engem is érdekel és látom, hogy még nem jött rá válasz. Arra emlékszel legalább, hogy milyen ország vagy felhasználónév gyártotta vagy hol láttad ezt? Tévében vagy neten? Ha neten, akkor milyen csatornán? Melyik videómegosztó oldalon? Bármi, ami segíthetne...
2/2 A kérdező kommentje:
Youtube-on láttam, sajnos nem emlékszem semmire a feltöltővel kapcsolatban. Annyi még, hogy nem volt benne semmilyen beszédhang.
2022. máj. 23. 10:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!