Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Egy "trauma" a múltból,...

Egyvalaki245 kérdése:

Egy "trauma" a múltból, később is visszaköszönhet? Hogyan kezelnéd/ hogyan harcolnál ellene?

Figyelt kérdés

Engem sokat bántottak a táncolással, hogy milyen béna vagyok és olyan bénább/könnyebb mozdulatokat kaptam. Ha meg ötletadásról volt szó, az enyémet mindig le fújjogták. Most volt az első szalagavatós táncpróba és nem is akarok részt venni a szalagavatómon; a teremből sírva mentem ki és egész nap olyan voltam mint egy élettelen test.Eddig nem is bántott ennyire ez a dolog, de a szalagavató közeledtével, hallottam/hallom azok emberek hangjait akik régebben bántottak (szavakkal). Kis koromban nagyon szerettem táncolni és szerintem ezért lehetek ilyen érzékeny.

Fontosnak érzem azt is, hogy régen nem voltak barátaim ( most sincs sok), és azt, hogy van egy barátom, akivel több mint 2 éve vagyok együtt.

#tánc #trauma #traumakezelés
2022. máj. 12. 15:55
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező: azt, hogy a jövőben ez mit fog okozni, nem tudom.

Osztályfőnököddel tudsz beszélni erről, hogy miket élsz át?

Ezen időszakra én is undorral, gyűlölettel tudok visszagondolni, csak más okból kifolyólag, de a tánccal kapcsolatosan...

2022. máj. 12. 16:15
 2/5 anonim ***** válasza:
47%
Felejtsd el és kész. Minek túlragozni.
2022. máj. 12. 16:24
 3/5 A kérdező kommentje:
Azért, mert anyám akarja, hogy elmenjek arra a szarra, de nekem nagyon rossz érzésem van, ha csak erre gondolok.
2022. máj. 12. 16:28
 4/5 A kérdező kommentje:

Kedves első anonim!

Nem, nem tudok erről az ofővel beszélni, mert annyit mondott, hogy ha nem megyek az első próbára, akkor nem táncolhatok (de anyám azt akarja). Van komolyabb baja is, hogy ezzel foglalkozzon.

2022. máj. 12. 16:32
 5/5 anonim ***** válasza:
Anyukáddal se tudsz beszélni erről, hogy mennyire fáj amiket mondtak? Ne félj, hogy "rosszul reagál", hogy "csalódna benned" bár te ismered, de egy szülő teljesen megértő.
2022. máj. 12. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!