Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit mondjak, egyáltalán meg...

Mit mondjak, egyáltalán meg kéne szólaljak?

Figyelt kérdés
Szeretnék oda menni egy férfi házához,akár egész nap ott várnék mint egy beteg csak hogy láthassam.De nem igazán szeretnék beszélni az érzéseimről neki olyan kínos lenne.De tudja hogy nem abban a körzetben lakom viszont nagyon szomorú vagyok ha nem láthatom.Az utca és lakókörnyék közös,szabad terület szóval nem zavarhat el.De nagyon félek ettől a jelenettől mert tudja hogy imádom őt,de tudom azt is hogy ebben a helyzetben biztos rá sem mernek nézni nem tudnék megszólalni és tök akaratgyenge ütődöttnek nézne aki még azt sem képes kifejezni hogy mit akar.Egy szerencsétlen szürke kis egérkének tart nem mert ronda lennék csak túl tehetetlen vagyok mindenhez.De tolakodó végképp nem akarok lenni de látni meg szeretném.Gondoltam arra hogy nem szolalok meg hogy ő kezdeményezzen de ha arra sem mondok semmit csak még jobban böszmének néz.Ha azt mondanám "nem érdekelsz engem csak sétáltam",az jó lenne?
2022. máj. 12. 00:33
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Tudom ezzel nem lennék őszinte de mi értelme hogy sebezhetőnek mutatom magam azzal hogy ácsingózok érte,talán ha úgy látná hogy nem érdeklem nem tudna vissza vágni és megjobban megsebezni megbántani engem mert azt látná hogy nem izgat.
2022. máj. 12. 00:39
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha tudja, hogy imádod, akkor nyilván te is, hogy ezt nem viszonozza!

Ne csináld, ez zaklatás, fel is jelenthet ért, nem hiszem, hogy szeretnél rendőröknek magyarázkodni.

2022. máj. 12. 01:04
 3/11 anonim ***** válasza:

Jaj, már megint?

Fejezd már be! Lépj tovább, ÉLJ! Az élet rövid ehhez! Ember, van még 5 milliárd másik f@szi!

2022. máj. 12. 01:18
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Keress fel egy pszichológust, mert ez szerintem nem teljesen normális.

Tényleg feljelenthet ezért amúgy, ha rendszeresen csinálod. Arról nem is beszélve, hogy totálisan lejáratod magad, ha ilyeneket csinálsz és ő észreveszi, plusz jól kiröhög majd a haverjaival. Ezt szeretnéd?

Viselkedj felnőtt emberhez méltóan, öltözz csinosan stb és akkor talán majd felfigyel rád úgy is, mint egy férfi egy nőre.

De így csak egy idiótának fog tartani.

2022. máj. 12. 01:45
 5/11 anonim ***** válasza:
86%
Ne ácsingózz reménytelen szerelemre, hagyd békén. Ne mászkálj a házához! Majd összefutsz olyan férfival, akivel kölcsönös lesz a vonzalom.
2022. máj. 12. 01:56
 6/11 A kérdező kommentje:
Miért vagytok ezen felháborodva,az utca még egyszer mondom KÖZTERÜLET bárki tartózkodhat ott.Viszont én hívhattam volna zsarukat amikor pár hapsi belém esett,a házamhoz jött és tolakodóak voltak,leszolitottak és még fenn is tartottak tudtommal ez a zaklatás.Viszont én semmi ilyet nem tennék csak távolról figyelnem az nem bűn.Látom ennyire ostobák vagytok hogy még azzal sem vagytok tisztában,hogy mi a zaklatás.Ennyi erővel ha valaki megáll a házam előtt kicsit hosszabb időre akkor szerintetek már hívjam a kopókat mert itt van Úristen akkor már be kell csinálni a gatyába.
2022. máj. 12. 19:09
 7/11 A kérdező kommentje:
3/6 köszi hogy letiltottál tudd meg hogy egy barom agresszív állat vagy és már sose futnék utánad,sőt ott teszek keresztbe neked ahol csak lehet.
2022. máj. 12. 19:15
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

4-es vagyok. Az utca közterület, ebben teljesen igazad van, szabadon járhatsz-kelhetsz természetesen rajta - egészen addig, amíg ez nem abból áll, hogy rendszeresen figyeled, leskelődsz utána stb.

De minden bizonnyal nem a feljelentés lenne az első dolga, hanem az, hogy odamegy hozzád és jól elhajt a fenébe azzal a szöveggel, hogy "tűnj el, és jobb lenne, ha kezeltetnéd is magad." Vagy akár ennél cifrábbakat is mondhat... teljesen megutál... stb.

Tehát pont az ellenkezőjét érnéd el vele, mint amit szeretnél. Ez neked sem lenne jó szerintem. De hát a te döntésed, mit csinálsz.

2022. máj. 12. 21:46
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

8-ashoz még valami.

Azzal, hogy odamész, pont azt "közlöd" vele, hogy odavagy érte, hiába mondanád az ellenkezőjét.. nincs az az ember, aki hinne neked.

Ezt a srácot/férfit el kellene engedni, hiszen állításod szerint sem akar tőled semmit.

Sajnálatos és szomorú a helyzet, meg lelkileg nagyon nehéz, de sajnos csak elfogadni lehet a helyzetet, meg az ő döntését, érzéseit tiszteletben tartani. És szerintem, ha szereted őt, meg tiszteled magadat is, akkor ezt meg is teszed. Engedd el őt. Találsz majd olyan valakit, aki úgy akar téged, ahogy vagy.

2022. máj. 12. 22:09
 10/11 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy tudja hogy utána járok de engem nem érdekel ő csak arra várok mikor oszthatom ki és küldhetem el a francba.
2022. máj. 13. 01:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!