Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Megbetegítő a magány?

Megbetegítő a magány?

Figyelt kérdés

Egyedül élek.

Anyukám néhány napot itt töltött velem, szuper volt főztünk sétáltunk tvt néztünk beszélgettünk.

Ma elment.

Ahogy jöttem fel a lépcsőn már jött valami fura gondolat hogy mai napon meghalok....

Megőrülök.

Nem találom a helyem.

Szorongok tiszta ideg vagyok nem tudok mit csinálni.

Miért ilyen rossz egyedül?

Hogyan tudnék ezen változtatni?

Barátaim másik városban,vagy dolgoznak,heti 1-2 alkalommal tudunk találkozni.

2022. máj. 11. 18:10
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
és ha más nem akkor sajnos a 6osnak kell igazat adjak
2022. máj. 11. 18:27
 12/22 A kérdező kommentje:

9

Nem tud ide költözni az állatok miatt

2022. máj. 11. 18:29
 13/22 anonim ***** válasza:
63%
#7: Én se szeretem a gyógyszereket, de néha szükség van rájuk. Egyébként ha normális a pszichiáter, akkor segíteni tud másban is, valamint akár pszichoterápia is segíthet. Csak nem könnyű jó pszichiátert találni.
2022. máj. 11. 18:29
 14/22 Huszonegyedikszázad ***** válasza:
100%

Lehet egy társ kisegítene (nem feltétlen párkapcsolat, valaki olyan, akivel többet tudnál talizni), mielőtt pszichiáterhez fordulsz (persze ezt se vesd el!)

Esetleg egy (kisebb testű) kutya? Nyilván tudom, nem olyan mint egy ember, de tudnál kihez szólni, gondoskodni, mennél vele szabad levegőre…?

2022. máj. 11. 18:41
 15/22 anonim ***** válasza:
Kérdező, valami még eszembejutott. Nekem is vannak pszichés problémáim, és már mindent kipróbáltam, de semmi nem segített, egyedül a sörélesztő. Ezt gyógynövényboltban tudsz venni. Reggeli meg ebéd után beveszel négy tablettát, és meglátod, pár nap alatt, van-e valami hatása. Nem csodaszer, de sokszor a bélflóra állapota is rossz az ilyen betegségeknél, és ez segíthet rajta. Azért túlzásba ne vidd! És arra ügyelj, hogy olyan sörélesztőt vegyél, amiben nincs magnézium vagy kalcium vagy más hasonló, mert az bajt okozhat, ha túl sok kerül a szervezetbe.
2022. máj. 11. 18:46
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy van szükség pszichiáterre, a magány nem betegség! Aktivitásra, kapcsolatokra van szükség. Csatlakozz különféle klubokhoz, állj szóba a szomszédokkal. Mi van a munkahelyeddel? És természetesen iratkozz be egy társkeresőbe, az a kulcsa a boldogságnak. A kutya is jó ötlet, mert sétáltatás közben kapcsolatokat alakítasz ki, meg otthon se vagy egyedül.
2022. máj. 11. 18:46
 17/22 anonim ***** válasza:
0%
Én ha tehetném, egyedül élnék. Az egyedül lét nem azonos a magánnyal, és te nem magán,os vagy, hanem nem tudsz egyedül lenni.
2022. máj. 11. 19:29
 18/22 A kérdező kommentje:

17

Az ember társas lény

De néha mint a te esetedben jobb is ha egyedül vagy

De ne is szaporodj köszi

2022. máj. 11. 19:57
 19/22 A kérdező kommentje:

16

Így van!!

Köszi mindenkinek a kutyus jó ötlet át gondolom

2022. máj. 11. 19:58
 20/22 anonim ***** válasza:
0%
17-es vagyok! A társas lényseg az nem az, hogy valaki mindig legyen veled melletted! Totál nem érted a társas lény értelmét!
2022. máj. 11. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!