Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy válajam fel hogy vagdosta...

Hogy válajam fel hogy vagdostam magam? karom teli van vágásal poloba nem tudok leni csak puloverbe és már nagyon melegvan

Figyelt kérdés
Hogy válajam fel hogy vagdostam magam? karom teli van vágásal poloba nem tudok leni csak puloverbe és már nagyon melegvan
2022. máj. 11. 13:22
1 2
 11/15 NTBS ***** válasza:
80%
Vedd fel a pólót és a többin ne foglalkozz, mert akit érdekel az úgyis kérdezz.
2022. máj. 11. 14:51
 12/15 anonim ***** válasza:
88%
Fel kellene vállalnod, amit tettél. Fő, hogy megbántad. Remélem véglegesen...
2022. máj. 11. 15:33
 13/15 Ypszilon1980 ***** válasza:
93%
Ez a te döntésed volt, fel kell vállalni. Egy ideig fognak kérdezősködni,majd rendeződik.
2022. máj. 11. 15:54
 14/15 anonim ***** válasza:
94%

Én is szégyellem, de nem érdekel, nem fogok belerohadni a ruhába nyáron, csak mert volt egy nehéz időszakom.

Attól függ ki kérdezi. Vagy azt válaszolom, hogy volt egy nehéz időszakom, vagy hazudok, hogy beleakadtam ágakba vagy a drótkerítésbe, megkarmolt a kutya, vagy elviccelem, hogy macskával aludtam. Senkinek semmi köze hozzá amúgy, nekem speciel eszembe nem jutna senkit megkérdezni, hogy “mik azok a hegek a karodon??” Nem is gyakran kapok ilyen kérdést hála Istennek. A többségnek fel sem tűnik, ha meg igen, nem feltétlen gondolják szerintem, hogy én csináltam.

2022. máj. 11. 21:34
 15/15 anonim ***** válasza:
Hosszú ujjú póló. Ha már egyszer hülyeséget csináltál, legalább ne mutogasd!
2022. máj. 27. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!