Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Egész álló nap ideges ingerült...

Egész álló nap ideges ingerült vagyok, mitől lehet ez ?

Figyelt kérdés

Hiába szedek Valeriánát,nem használ semmit,ideges vagyok,jár a kezem és a lábam is állandóan.

Feszült vagyok, szorongok.

Mi segíthet ezen ?

Egész nap nem csinálok semmit,nem is bírok az idegtől.

Kedvem is rossz.

(2 hónapja nincs munkám, egyedül vagyok itthon

Eddig ha elmentem valamerre jobb volt,de ma egész délelőtt sétáltam,semmi .... idegesebb vagyok mint előtte )

Segítsetek kérlek !

2022. máj. 9. 14:12
 1/3 anonim ***** válasza:
73%
Mondjuk attól, hogy nincs munkád. A semmit nem csináláson kívül milyen intenzitással keresel munkát? A nem ideális ajánlatot is el kell fogadni, és mellette folytatod a keresést.
2022. máj. 9. 14:25
 2/3 A kérdező kommentje:

Délelőtt két helyre beadtam a papírjaim és sétáltam amíg el nem kezdett esni az eső.

Nem is az nyomaszt hogy nincs munkám,mert mindig is nagyon spórololos voltam,ha 5 évig nincs munkám,akkor is élnék,és ezt most minden nagyképűsködès nélkül mondom félre ne értsd.

De itt ülni q lakásban egész nap...direkt ezért mentem el sétálni, ebédelni egy étterembe és aztán kiültem a parkba,de az idegesség nem ment le.

2022. máj. 9. 14:31
 3/3 anonim ***** válasza:
73%
Akkor is az nyomaszt, hogy nincs munkád, mert egy munkaképes korú embernél nem az a normálállapot. Azt azért nehezen tudom elképzelni, hogy kb 20 milliót összespóroltál. De akkor is az aggaszt, hogy mi lesz, ha nem lesz munkád és a pénz elfogy. Mindenesetre a munkakeresésen túl légy tevékeny különböző szórakozásokkal, főzéssel-barkácsolással, sportolással, de mindenekelőtt emberi társasággal.
2022. máj. 9. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!