Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi a véleményetek a Gipsy...

Mi a véleményetek a Gipsy Rose esetről?

Figyelt kérdés
Mai napig börtönben van a lány. Majd csak 33 évesen fog szabadulni. Szerintetek megérdemli a börtönt?
2022. máj. 5. 10:46
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem nem. Már előtte letöltötte.
2022. máj. 5. 10:51
 2/15 anonim ***** válasza:
86%

Nem érdemelte meg. Azt hiszem azzal érveltek, hogy "a legrövoidebb időtartamú büntetést kapta amit ezért adnak"...

Az egész addigi élete is szenvedés volt "anyuka" betegsége miatt...

2022. máj. 5. 10:57
 3/15 anonim ***** válasza:
28%
Megérdemli a börtönt, elvégre bűnrészes volt, ugyanakkor az élete első évei már abban teltek, az anyja hazudott neki és mindenkinek, más kiút nem volt a számára. Szerintem nem érdemelt ilyen súlyos büntetést.
2022. máj. 5. 11:02
 4/15 anonim ***** válasza:
91%
Nem érdemelt ilyen súlyos büntetést. De még így is jobb élete van/lesz. Láttam tőle egy interjút amiben mondta, hogy sokkal inkább van börtönben, mint ahogy eddig élt.
2022. máj. 5. 11:05
 5/15 anonim ***** válasza:
95%
Én is úgy tudom, hogy neki a börtön egyben szanatórium, szóval ez egy komplexebb dolog. Szerintem jó helyen van ott. Remélem sikerül felészülnie a szabad életre.
2022. máj. 5. 11:14
 6/15 anonim ***** válasza:
97%

A büntetés kiszabásakor figyelembe kellett volna venni, hogy akár maradandó, egész életre szóló egészségkárosodást is szenvedhetett volna azért, amit "anyuka" tett vele. Ha ugyan nincs már most is valami maradandó probléma a sok, indokolatlan beavatkozás, kezelés, műtét stb nyomán, amiről nem tud, vagy amiről nem beszél.

Remélem, hogy szakember is foglalkozik vele, ezeket terápiával fel kell dolgozni (ha ugyan lehet) -> attól a személytől kapott negatívumokat, akihez a gyerek a legjobban kötődik, akivel a legnagyobb kontaktusban van, élete kezdetétől...

2022. máj. 5. 11:18
 7/15 anonim ***** válasza:
47%
Egyértelmű, hogy nem érdemelt ennyi évet.
2022. máj. 5. 11:34
 8/15 anonim ***** válasza:
84%
Azt hogy nem kellett volna bezárni. Azt a szörnyeteg anyját meg körülrajongták... Megérdemelte a halált az a szemét.
2022. máj. 5. 11:39
 9/15 anonim ***** válasza:
2022. máj. 5. 11:43
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Több dokumentumfilmet is láttam az esetről és én csak a lányt sajnálom. A srác sem volt normális, de nem csoda, hogy a lány ilyen srácot fogott ki magának, eleve beteg élete volt az anyja mellett, fizikailag és mentálisan is tönkretette a saját lányát.

Az egészből azért az a tanulság is levonható, hogy a világ minden táján vannak olyan orvosok, akik nem szívből csinálják, amit csinálnak. Döbbenet, hogy hány orvost megvezetett a nő.

2022. máj. 5. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!