Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért nem nyugszok meg a...

Miért nem nyugszok meg a nyugtatótól?

Figyelt kérdés

0,5 mg Rivotril-t írt fel az orvos de bármennyit veszek be nem, hogy megnyugtatni nem nyugtat meg, csak feszültebb és idegbeteg leszek tőle.

Ez normális?

2022. ápr. 30. 19:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Paradox reakciónak hívják, le van írva a betegtájékoztatóban.
2022. ápr. 30. 19:27
 2/11 A kérdező kommentje:
Az mit jelent?
2022. ápr. 30. 19:27
 3/11 anonim ***** válasza:
81%
Hogynogy bármennyit? Annyit szedj belőle, amennyit az orvos felírt, ha nem vált be, azt is az orvossal beszéld meg, ne magadnak emeld az adagot.
2022. ápr. 30. 19:28
 4/11 anonim ***** válasza:

A Rivotril mellé még próbáld meg az idegességed okát is lecsökkenteni. Válts életmódot. Nyugodtan írom neked, mert én megcsináltam.

Ha van kedved írjál! A Rivó jó gyógyszer, de önmagában kevés.

2022. ápr. 30. 19:34
 5/11 anonim ***** válasza:
1-es vagyok, nyugalom helyett extrém nyugtalan leszel. Előfordul alkoholistáknál, idős embereknél, pszichés betegeknél.
2022. ápr. 30. 19:39
 6/11 anonim ***** válasza:
Mennyi az a bármennyi? Bizonyos mennyiségnél már el kéne aludnod. Nekem is 0,5-ös Rivotrilom van, egy darab nekem se szokott működni, általában 2-3 kell, 4-nél meg rövid időn belül elalszok.
2022. ápr. 30. 19:53
 7/11 anonim ***** válasza:

Na igen.

Szedtem en is rivotrilt egyszerre 6 mg-ot mert egesz nap aludni akartam. Semmit nem csinalt, szo szerint. Aztan elkezdtem ra inni alkoholt, meg akkor sem. Viszont ott azert volt mar riziko, szoval senki ne csinalja.

De 2mg xanaxtol teljesen megnyugszom.

Irigylem a rivotrilosokat, sokkal hosszabb a hatas ideje, barcsak bevettem volna 6 mg-ot es 2 - 3 napig alszok...

2022. ápr. 30. 19:55
 8/11 A kérdező kommentje:
Kedves 4-es írtam
2022. ápr. 30. 20:21
 9/11 anonim ***** válasza:
Mondjuk a nyugtató nem úgy nyugtat, hogy nem leszek mérges többet, ha a szomszéd fszságot csinál, szorongáscsökkentő lenne a normális neve...
2022. ápr. 30. 22:56
 10/11 anonim ***** válasza:

De 2mg xanaxtol teljesen megnyugszom.

A xanax valóban nagyon jó, épp ezért nagyon könnyű rászokni.

2022. máj. 1. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!