Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Egyetemen végzett emberek,...

Egyetemen végzett emberek, titeket is gátol a szorongás munkavégzésnél?

Figyelt kérdés

Enyhe szociális szorongásom van.

Nehezen vezem az akadályokat.

Kicsi megfelelési kényszerem is van.

Egy idő után elmúlik?

2022. ápr. 28. 17:14
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Igen. Ez nekem is nagy gondom, mindenre rágörcsölök. Sajnos azt tapasztalom, hogy nem múlik el (nekem legalább is). Valószínű hozzáállást kéne váltanunk, de elég nehéz úgy, hogy nem megfelelő körülmények mellett próbálsz meg jó munkát végezni :D

2022. ápr. 28. 17:27
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Képzeld el, még az egyetemet nem végzett embereknél is előfordul ilyesmi.
2022. ápr. 28. 17:33
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem különösebben, egy pici szorongásom nekem is van (de nem minden egyetemen végzett embernek), de nem olyan a munkám, ahol ez nagyon számítana. Részben home office-ból dolgozunk és amúgy is csak a munkatársaimmal találkozom, másokkal elsősorban email-ben kommunikálunk. Nekik meg természetesen feltűnt, hogy csendesebb vagyok, de ha csak páran vagyunk és mondjuk együtt ebédelünk, úgy én is beszédesebb vagyok, jóban is vagyunk, csak nem baráti a viszony. Viszont ha munkáról van szó, akkor mindenki segítkész és amúgy is rendesek.

Időnként van olyan szituáció, mikor szorongok, de az általában nem szociális dolog miatt van, csak jön valami nehezebb feladat, amit gyorsan meg kell csinálni és olyankor érzem a nyomást, de ezeket meg egész jól megtanultam kezelni már az egyetem alatt.

2022. ápr. 28. 17:39
 4/5 A kérdező kommentje:
#3 Mit dolgozol?
2022. ápr. 28. 17:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Pénzügyi területen vagyok adatelemző egy multinál.
2022. ápr. 28. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!