Nem ölhetem meg magam?
Figyelt kérdés
Mi köze van bárkinek is ahhoz hogy én mit kezdek a SAJÁT életemmel??
Tudtommal nincs senkinek joga megállítani egy öngyilkost nem? Az ő élete ő így döntött és kész.. Másokat nem veszélyeztet, nem nyilvánosan csinálja akkor miért kell közbe avatkozni??
2022. ápr. 27. 20:28
21/24 anonim válasza:
20, igen mert egy olyan brutálisan depressziós ember, aki meg akar halni nagyon jó munkaerő… biztos le tud húzni 45 évet egy gyárban
Inkább csak munkanélküli lesz meg ki be járkál a kórházból
A gyógyszereken meg nem gazdagszanak meg mert ha pszichiáter írja fel szinte ingyen van
22/24 anonim válasza:
Nem minden öngyilkos hajlamú ember brutálisan depressziós.
24/24 anonim válasza:
Egyébként én is szoktam néha gondolkozni azon, hogy miért kell mindenáron megmenteni az öngyilkosjelölteket. Számomra ez szembemegy a logikával. Az adófizetéses érv jó lehetséges magyarázat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!