Fáradtságra milyen típusú antidepresszáns a leghatékonyabb?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 26. 17:01
1/8 anonim válasza:
Ha birod szedni akkor a brintellix. Szedtem vagy 10 félét, egyik se ert semmit, kiveve ez, mert porogtem tole mint a gép.
2/8 anonim válasza:
Nehéz volt elkezdeni szedni? Mar így értem voltak durva mellékhatások? Mert en is ott vagyok hogy nem tudok kikelni az ágyból
3/8 anonim válasza:
Fáradtságra nem antidepresszáns kell, hanem pihenés. Miért akarsz kapásból bogyóhoz nyúlni?
4/8 anonim válasza:
Fáradtságra antidepresszáns?! Olvass már utána hogy az mire van és milyen hatóanyagok vannak, ki írja fel és miért. Fáradtságra az alvás a megoldás. Vagy dobj be néhány antipszichotikumot na attól fárdtnak fogod magad érezni.
5/8 anonim válasza:
Én a brutális depresszió miatt nem tudok kikelni az ágyból. Nyilván a kérdezővel is ez van
6/8 anonim válasza:
A fáradtság egyik tünete a depressziónak. Keress orvost, mert mi itt hiába ajánlgatunk gyógyszert. Nekem pl. a Brintellix hányingert okozott.
7/8 Paczalos István válasza:
Fáradtságra esetleg kipróbálhatod az alvást, ha depressziós vagy, akkor egy jó, felszabadult, gátlásoktól mentes szex, többször megismételve.
8/8 anonim válasza:
Menj orvoshoz vele, ha depresszió akkor pszichiáter írhat valamit, ha sima fáradtság akkor nem fog antidepi segíteni rajta, mert nem élénkítőszer vagy energiaital
Utolsó, a szex meg nem gyógyítja a depressziót, akkor nem lennének emberek depressziósak
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!