Akik ADHD/ADD kivizsgálásra mentek, de végül mégse volt nekik (legyen az akármi, akár más, hasonló tünetekkel járó gond), mit mondtak nektek, mi történt utána?
Csatlakozom az első válaszolóhoz annyiban, hogy olvastam egy csomó cikket mindkét témában az elmúlt 2 évben. (Nem, nem hiszem, hogy szakértő lettem.)
De láttam egy cikkben Aspergeres és ADHD-s agyakról készült felvételeket és a cikk arról szólt, hogy milyen sok a hasonlóság.
Annyira egyébként, hogy egy időben nem is kaphatott valaki együtt Asperger és ADHD diagnózist. Az orvosának választania kellett.
Nekem egyébként mindkettő diagnózis megvan, mert ezt a szabályt már eltörölték.
Előző vagyok és bocs, de lemaradt: Az első ADHD-s pszichiáter nekem is azt mondta, hogy nem vagyok ADHD-s, de átkerültem egy másikhoz és ő ugyanazon tesztek és vizsgálatok alapján már azt mondta, hogy de igen, ADHD-s vagyok.
Szóval szerintem érdemes megpróbálnod még egyszer újra, egy másik pszichiáternél, mielőtt elkönyveled hogy tényleg nem vagy ADHD-s.
Ja nem azért kérdezem, mert lettem volna. Csak készülök menni és félek, hogy mi van ha fölöslegesen megyek el és nincs semmim. Akkor mik történnek.
A válaszokat köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!