Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Az ilyen férfinek mi a baja?

Az ilyen férfinek mi a baja?

Figyelt kérdés
50 feletti az illető. Qrvázik, (szó szerint prostikhoz jár) a normális nőket durván hülyíti, manipulálja, mindenkit megcsal, és amikor a nők elhagyják a minősíthetetlen hozzáállása, a kegyetlen embertelen mamipulációi, a notórius hazudozásai miatt, önsajnáltat, hogy őt minden nő elhagyja, akiket meg ő hagy el, azokat mindig olyan kegyetlen módon megalázza, hogy több nő érzelmi sokkot kapott, érzelmi traumát, mert tárgyiasítja őket. Ez a férfi meg önsajnáltat, hogy őt minden nő elhagyja, de magába nem nézne, inkább büszkén mesélni, hogy xyz nőt hogy hülyére vett, szexuálisan kihasználta, és semmi megbánás nincs benne, hanem gúnyolódik a nőkön. Mindig a normális nőkön. A qrvák a zsánerei a prostik. A normális nőkkel pedig úgy elbánik érzelmileg, emberileg, hogy valóban több normális nő is pszichológushoz, pszichiáterhez jár a módszeres kegyetlenkedései miatt, ahogy "szakított" velük. Az ilyen férfinek mi a baja? Az anyja utálta, vagy miért ilyen, hogy normális nőket úgy megaláz emberileg, érzelmileg (ezek a nők mind hittek benne, szerették) hogy az beteges. Mi a baja?
2022. ápr. 21. 20:17
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
9-es, ez az ember egy évig járt terápiára, de nemhogy használt volna neki, hanem sokkal gátlástalanabb, manipulatívabb lett. Amúgy nem csak nőkön gázol át, hanem bárkin. Nem kell hogy a másik ember ártson neki (a nők akik önzetlenül szerették, ők sem ártottak neki!) elég ha éppen olyan kedve van, kinéz vkit magának pl munkahelyen is, és kicsinálja. A külvilágnak pedig a rendes, tisztességes embert mutatja. Az idegenek ezt látják csak belőle.
2022. ápr. 22. 07:21
 12/21 anonim ***** válasza:
Ha az életed minden hátralévő másodpercét az illetővel és viselt dolgaival foglalkozva töltöd, akkor se tudod megváltoztatni. :(
2022. ápr. 22. 07:33
 13/21 A kérdező kommentje:
Ez igaz, viszont téged nem nyomasztana a tudat, hogy egy ikyen gonosz ember vígan nagyképűen él, és szadista módján élvezi ha másokat, artatlanokat bánthat? Kedvenc mondása miután embertelen módon elbánt vkivel: na őt is traumatizáltam. Aztán annyi. Nulla megbánás, helyette szadisztikus élvezet. Ez azért úgy nagyon nem mindegy! Plusz nagyon ügyel arra, hogy bizonyíthatatlan legyen amiket művel. Rejtőzködik, leplezi magát. Ő az, akiből minden kinézhető, mert gátlástalan és mindenre képes, gondolkodás nélkül.
2022. ápr. 22. 07:41
 14/21 anonim ***** válasza:

Bántana engem is, de nem nagyon tudnék mit tenni ilyen esetben.

Ha veled nőként ezt tette (nem tudom nő vagy -e), akkor szerintem dolgozd ezt fel segítséggel.

2022. ápr. 22. 08:02
 15/21 A kérdező kommentje:
Velem nem tett semmit, viszont ahogy mondod, a tehetetlenség nagyon rossz érzés! Tudom, de többen is tudjuk hogy ilyen, és senki nem hinné el, bizonyítékokat direkt nem hagy. Az érzelmi stb manipulációira, zsarolásaira, alja játszmáira, bűntudat keltéseire, stb pedig pláne nem. Bizony a tehetetlenség tudata, hogy ő bármire bárkivel képes.
2022. ápr. 22. 08:14
 16/21 anonim ***** válasza:
Annyit tudsz tenni, hogy ha látod, hogy legközelebb füzöget egy nöt, figyelmezteted a hölgyemenyt, hogy miféle emberrel van dolga
2022. ápr. 22. 11:59
 17/21 A kérdező kommentje:
Akkor meg az lenne beadagolva a hölgynek, hogy biztos féltékeny vagyok stb... ugyanis ez is az egyik alja módszere. Akik rájönnek a gátlastalanságaira, azokat mind irigynek, féltékenynek állítja be mások előtt. Teljes tehetetlenség van bennem, de a tudat is, hogy neki mindenki tárgy, és szándékosan okoz mindenkinek fájdalmat, mert ez alól senki sem lesz kivétel.
2022. ápr. 22. 12:14
 18/21 anonim ***** válasza:
Nem baj, legalább figyelmeztetted.
2022. ápr. 22. 12:26
 19/21 A kérdező kommentje:
Úgysem hinnék el. Róla senki semmi rosszat nem feltételez, mert hatalmas színész, és erre büszke.
2022. ápr. 22. 12:52
 20/21 anonim ***** válasza:
Remélem, még nézed a topikot, kedves író.Pontosan ugyanilyen férfivel találkoztam, csak az a probléma, hogy minden hibája, baja ellenére, nem tudom elengedni érzelmileg, pedig elhagyott.Te mire jutottál vele kapcsolatban?
2023. júl. 6. 12:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!