Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Skizofrénnal a hallucinációiró...

Skizofrénnal a hallucinációiról beszélni?

Figyelt kérdés

Nem értek hozzá, szóval ezért kérdezem.

Ha egy skizofrénnak vannak visszatérő hallucinációi emberekről, akkor felemlíthetném őket, vagy inkább azzal csak ártok?

Egy szakember megkérdezi, hogy miket hallucinált a skizofrén, vagy csak azt kérdezi meg, hogy volt-e?

2022. ápr. 21. 17:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Még egy dolgot tudok ajánlani, egy fb oldalt: Special Books by Special Kids [link] . Itt nagyon sok fantasztikus interjú van pszichésen beteg (esetleg értelmileg sérült) gyerekekkel, kamaszokkal és felnőttekkel is. Hihetetlenül értelmesen beszélnek a betegségükről.
2022. ápr. 22. 08:53
 12/14 A kérdező kommentje:
11, Ismerem, szeretem a csatornát :D
2022. ápr. 22. 09:16
 13/14 anonim ***** válasza:

Na, csak sikerült nagy lelkesedésemben összekavarni a dolgokat. Az exemnek meg a pszichiátrián megismert csajnak is téveszméi voltak, mint nekem.

A skizo ismerősömnek (barátnőmnek) meg fogalmam sincs, hogy mije volt. Egyszer talán megkérdem, de az még odébb van.

10-es voltam

2022. ápr. 22. 11:56
 14/14 anonim ***** válasza:

Szórakoztató irodalom? Akkor elég gáz, hogy úgy irogatsz róla, hogy érintett se vagy, hiába olyan rohadtul szimpatikus és szórakoztató neked a könyvedhez, ez akkor is egy komoly betegség, ami eléggé stigmás és emberek életét nehezíti meg. Ha valami mellék szereplő, aki ritkán szerepel, az még nem annyira ciki, de ha erre épül valami fő cselekmény, akkor nagyon.

Nekem nem vagy valami szimpatikus, a leendő munkád se, de lehet más skizofrén mást mond, inkább egy konkrét szervezethez fordulj ilyen kérdésekkel.

Ebben a szar országban tuti nem kaszálnának el, úgyhogy technikailag azt írsz kb amit akarsz, akármilyen sértő lesz a végeredmény.

2022. ápr. 24. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!