Mennyi időt hagyjak ki két pszichoterápia között?
Figyelt kérdés
Most hagytam ott egy online terápiát, mert nem volt meg a megfelelő terápiás tér számomra. Most gondolkozom, hogy elmenjek személyesen. Mennyi időt érdemes kihagyni?2022. ápr. 19. 19:56
1/7 anonim válasza:
Ne hagyjál ki időt, ha nem muszáj.
Jobb ezeket a dolgokat folyamatában tartani.
3/7 A kérdező kommentje:
Mert szakembert fogok váltani.
2022. ápr. 19. 20:19
4/7 anonim válasza:
Szerintem folyamatosan keresd az új szakembert, ne hagyj ki időt.
5/7 anonim válasza:
Na és? Amint lesz időpontod, menj.
6/7 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem, hogy a kettő között van-e értelme kicsit ülepedni hagyni a dolgokat.
2022. ápr. 19. 21:31
7/7 anonim válasza:
Szerintem sem feltétlenül kell várnod, pláne, hogy nagy valószínűség szerint amúgy sem azonnal találsz új számodra megfelelőt, akinek azonnal lenne időpontja számodra.
Szerintem nincs szükség ülepedésre, sőt, még jót is tesz, ha minél gyorsabban végzed a lelki tisztogatásod, aztán utána úgyis örökre ülepedik minden elmondott szó, vagy csak a számodra fontosabbak, ugye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!