Miskolcon van jó pszichiáter?
Figyelt kérdés
Kit ajánlanátok, vagy éppen nem ajánlanátok?2022. ápr. 18. 21:34
1/5 anonim válasza:
Tökmindegy kihez mész. Menj be szerdánként van ambuláns betegfelvétel az sztkban ott majd tovább küldenek, ha tényleg van valami baj.
2/5 anonim válasza:
Nem talaltam egyet se. Az egyik macskagyilkosnak nevezett 18 evesen, pedig csak eros szorongassal mentem hozza, a masik meg kombinalva adott 2 olyan gyogyszert, amit nem szabad egyutt hasznalni, es majdnem kipurcantam.
3/5 anonim válasza:
Menj Izsófalvára Dr Magyar Zitához. Minden héten csütörtökön rendel 9-11 ig
4/5 anonim válasza:
Utolsó vagyok, csütörtökön este 6 után el lehet érni ezen a telefonszámon : 06 48 351 050
Ez a porta száma de mond hogy dr magyar zitával szeretnél beszélni és kapcsol hozzá.
Nagyon jó orvos én is miskolci vagyok de hozzá járok.
Ha nincs autód busszal is le lehet menni.
Miskolcról Barcikára onnan meg fel ülsz a Rudabányai buszra és Izsólfalva szakkórháznál leszálsz.
Ha kell segítség írj nyugodtan:)
5/5 A kérdező kommentje:
Utolsó, nagyon szépen köszönöm.
2022. ápr. 19. 23:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!