A barátnőm szerelme meghalt. Hogyan tudnék neki segíteni ebben az időszakban?
A barátnőm (26) párja (32) meghalt covidban 3 hete. 4 évig voltak együtt. És mély depresszióba esett.
Majd megszakad a szívem. Annyira szeretném neki megkönnyíteni ezt az időszakot. Valaki járt már hasonló helyzetben? Mit tehetnék?
Próbáltam átmenni hozzá, de egyedül akar lenni. Programokra is hívtam, mindegyiket elutasította. Teljesen elzárkózott, ami nyilván érthető. Csak így tönkre fogja tenni az életét. Egyetemre se jár be. Szakemberhez nem hajlandó elmenni.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Biztosítsd arról, hogy mellette állsz, és segítesz neki, ha kell. De ne erőltesd.
Ha pedig segítséget kér, akkor próbálj neki segíteni.
Mi újság van azóta? Változott valamit a barátnőd állapota? Te melyik nemhez tartozol kérdező? Miben tudnál neki segíteni?
Szerintem többen is kíváncsiak lennénk a folytatásra.
(Én legalábbis mindenképpen, mert krízishelyzetekben lévő embereknek kívánok segíteni elsősorban, emiatt járok fel erre az oldalra évek óta.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!