Felek az antipszichotikumok beszedesetol. Van olyan, akinek nem okoztak szornyu mellekhatasokat?
Hat a neve is konkretan az hogy idegbenito. Nem hangzik tul biztatoan
Es felek, hogy csak erosit a tuneteken. Ahogy 10es is irta, hogy neki pont egy gyogyszer miatt lett.
12
De nem antipszichotikumtól. :)
10-es voltam
én nem erre szedem, te pl. az olanzapint egyszer vettem be és kb 2 napig azt se tudtam mi van velem, nagyon álmosít, csak arra keltem fel, hogy kiegyem a hűtőt.
de egyébként vannak olyan antipszichotikumok amik nem álmosítanak, hanem élénkítenek pl. az abilify.
Az antipszichotikum pszichotikus zavarokra (skizofrénia, paranoid személyiségzavar), súlyosabb depresszióra, mániás depresszióra van.
A deperszonalizáción antidepresszáns segíthet, azokból pedig már vannak újabb fajták is, amiknek nincs annyira durva mellékhatásuk, mint az antipszichotikumoknak. A pszichiáter majd tudni fogja, hogy neked melyik lenne a legmegfelelőbb.
Felejtsd el az antipszichotikumot, a deperszonalizációnak semmi köze a pszichotikus zavarokhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!