Indokolatlan dühkitörés lehet depressziótól?
Gyakran van indokolatlan dühkitörésem. Pl valami nem úgy van, ahogy én akarom, vagy kiborítok valamit, vagy nem akarom, hogy bárki hozzám szóljon és mégis be nem áll a szája.
Ilyenkor olyan ideges leszek, hogy remegek, sírni tudnék. Próbálom nagyon visszafogni magam, hogy ne őrjöngjek. Múltkor anyagi kárt is okoztam magamnak, mert egy drága dolgot törtem össze.
Munkában ez egyáltalán nincs így, ott bármit elviselek, csak itthon, a családom körében van ez.
Sokat szorongok, gyakran van rossz kedvem, de különben szeretek élni, nem vagyok boldogtalan, mindenem megvan, amiért hálás lehetek.
De állandóan fáradt vagyok, reggel alig tudok felkelni, a mindennapos takarítás is nehezemre esik (és közben ideges vagyok azért, mert zavar a rendetlenség, rendmániám van..) ezért mostanában azon gondolkodtam, hogy lehet depressziós lennék? Plusz ez az ingerlékenység... ☹️
Miért nem mész szakemberhez? Nem akarod, hogy ez változzon?
Nem értem azokat az embereket, akik nem akarnak jobban lenni. Inkább szenvedjenek a környezeteb élő emberek is? Ez nagyon önző hozzáállás és még mosolyogsz is ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!