Hogy sikerült ez nekem? Hogy tudnám máskor is megcsinálni?
Saját meggondolatlanságom miatt elintéztem magamnak egy elég kellemetlen feladatot, ami teljesen elkerülhető lett volna, de a hülyeségem miatt ez már visszafordíthatatlan. Ezután ahogy szoktam, nagyon frusztrált, mérges, ideges voltam. Aztán mivel nagyon fáradt voltam, lefeküdtem aludni, és miután felkeltem már teljesen leszartam a dolgot :D
Sajnos nagyon sokszor van így, hogy ilyen kisebb dolgokon is felidegesítem magam.
Hogyan érjem el ezt máskor is, hogy már ne érdekeljenek ezek?
Tökéletes volt az a hozzáállásod. Jézus ezt tanította:
„Ne aggodalmaskodjatok tehát a holnap felől; mert a holnap majd aggodalmaskodik a maga dolgai felől. Elég minden napnak a maga baja”
Persze ez hívőként élhető hozzáállás igazán.
De ennek hiányában is, általában ha nem kezdessz el a leghülyébb forgatókönyveken agyalni (és éjszaka forgolódni), másnap ha még esetleg nehezen is kelsz fel, és vágsz neki a következő napnak, sokszor kiderül, hogy nem megoldhatatlan problémáról volt szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!