Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A depresszió, főleg a bipolári...

A depresszió, főleg a bipoláris, tulajdonképpen hormonzavar? Tehát nem is lelki, hanem testi eredetű betegség?

Figyelt kérdés

Én bipolaris és borderline vagyok egyszerre, el sem tudom mondani hogy hány féle különböző állapotban szoktam lenni.

Egy normális ember ezt soha nem értheti meg. Van olyan is hogy a testemet már nem bírom megmozditani, viszont fejben meg majd fel robbanok ha esetleg kapok valamilyen új hírt… nem bírom elviselni ha túl sok minden történik egyszerre, nem bírok választani, már létezni sem…

Most gondolkodtam el hogyha végül is ez hormonális betegség, akkor a gyógyszer tényleg lehet hogy még egy ilyen súlyos állapoton is segítene? Sajnos rohamaim vannak tőle, ezért nem szedem

2022. ápr. 1. 14:54
 1/4 anonim ***** válasza:
38%

Milyen rohamaid vannak a gyógyszertől? És pontosan melyik gyógyszereket próbáltad már?

Ha ezeket leírod könnyebbem adnék tanácsot, mert ugyanezektől szenvedek én is

2022. ápr. 1. 15:10
 2/4 anonim ***** válasza:
43%
Mindenképpen kellene gyógyszer, miért nem jelzed az orvosodnak, hogy a jelenlegi rohamokat okoz? Van többféle, ha mellékhatás jelentkezik lecserélik.
2022. ápr. 1. 15:40
 3/4 A kérdező kommentje:

Csak egyszer vettem be, életemben mar 1000 panikrohamom, ez pont olyan volt, nem kerek belőle többet… nem merek meg egyszer antidepit bevenni. Stimuloton volt egyébként. Meg lamolep, de attól is csak szarul voltam…

De most amúgy is az érzéketlen szakaszban vagyok, nem érdekel semmi, csak fekszem egesz nap, eg meg mindig jobb egy fokkal mint a depresszív panikrohamos szakasz

2022. ápr. 1. 16:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Igazából aktív vagy,pont ez a bajod.en klinikai depressziobol szedtem ki magam.hiztam 30kilot a gyógyszerektol.de akkor,mondom akkor fontos volt.vegetaltam igen.egy jó pszichiáter szakorvos kell neked,régen én is gyógyszer ellenes voltam,sok esetben pl gyerekeknel felesleges.de a te eseted nagyon is jól kezelhető lenne antipszichotikumokkal.en kventiaxot szedek.depakine crono és rivotril kombót.fekudj be egy kórházban és beállítják neked a gyógyszereket.es kényszerítsd magad,hogy mozogj! Én november óta napi minimum 15-20 de volt már 32km biciklizek,sétálok akutyammal ,takarítók,járok pszichológushoz és végre mehetek vissza dolgozni.ne add fel a reményt.amig otthon vagy én pl angoloztam,rajzoltam,színezték,zenét hallgattam stb.de most már tudok emberek közé menni egyedül vásárolok,meg tudom állítani a panikrohamot,olyan technikakkal amiket pszichiáterek tanítottak. mozogj,a tested majd meggyógyítja önmagát.
2022. ápr. 1. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!