A depresszió, főleg a bipoláris, tulajdonképpen hormonzavar? Tehát nem is lelki, hanem testi eredetű betegség?
Én bipolaris és borderline vagyok egyszerre, el sem tudom mondani hogy hány féle különböző állapotban szoktam lenni.
Egy normális ember ezt soha nem értheti meg. Van olyan is hogy a testemet már nem bírom megmozditani, viszont fejben meg majd fel robbanok ha esetleg kapok valamilyen új hírt… nem bírom elviselni ha túl sok minden történik egyszerre, nem bírok választani, már létezni sem…
Most gondolkodtam el hogyha végül is ez hormonális betegség, akkor a gyógyszer tényleg lehet hogy még egy ilyen súlyos állapoton is segítene? Sajnos rohamaim vannak tőle, ezért nem szedem
Milyen rohamaid vannak a gyógyszertől? És pontosan melyik gyógyszereket próbáltad már?
Ha ezeket leírod könnyebbem adnék tanácsot, mert ugyanezektől szenvedek én is
Csak egyszer vettem be, életemben mar 1000 panikrohamom, ez pont olyan volt, nem kerek belőle többet… nem merek meg egyszer antidepit bevenni. Stimuloton volt egyébként. Meg lamolep, de attól is csak szarul voltam…
De most amúgy is az érzéketlen szakaszban vagyok, nem érdekel semmi, csak fekszem egesz nap, eg meg mindig jobb egy fokkal mint a depresszív panikrohamos szakasz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!