Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Úgy érzem nem kellene ilyen...

Úgy érzem nem kellene ilyen betegen elengedjenek itthonról. Kire bízzam magam?

Figyelt kérdés
Depressziós vagyok és sokszor megfordult a fejemben (vonattal utazok) hogy beszökök a vonat elé. Úgy érzem nem lenne szabad elengedjenek itthonról, az ilyen gondolatok és az enyhe agorafóbiám, pánikrohamaim miatt. Kire bízzam magam? Kinek szóljak a betegségemről? Én nem tudom kontrollálni azt hogy menjek vagy ne menjek el itthonról, mert mindig mikor kihív valaki találkozni, gondolkodás nélkül megyek.

2022. márc. 31. 22:22
 1/3 anonim ***** válasza:
83%
Hány éves vagy? Kezelt a depressziód? Diagnosztizált vagy "csak" saját magad érzed rosszul?
2022. márc. 31. 22:26
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként, hogy választ kapj: nem hiszem, hogy a "beburkolózás" javítana a helyzeteden, de minél előbb szakmai segítséget kell kérj, ami pl. pszichológust jelenthet első körben, ha gyerek vagy még, akkor iskolapszichológushoz ingyen mehetsz, ha felnőtt, lehet van a munkahelyeden pszichológus. Ha nincs munkahelyed, keress neten egyet.

Ha gyorssegély kell: [link]

2022. márc. 31. 22:39
 3/3 anonim ***** válasza:
69%
Ha pánikrohamod van, lehetőleg ülj le valahova, csukd be a szemed, lélegezz mélyeket, ha van nálad víz, kortyolgass belőle.
2022. márc. 31. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!