Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez így jó összefoglaló lesz...

Ez így jó összefoglaló lesz orvosnak?

Figyelt kérdés
Pénteken megyek, a panaszom a következő:Depresszíósnak érzem magamat, nem tud érdekelni semmi, üres vagyok a legtöbbször, váratlanul szoktak érzelmi hullámok rámtörni, nehezen alszom. Sűrűn vagyok mentálisan fáradt, és nehezemre esik koncentrálni, semmi nem tudja felkelteni az érdeklődésemet. Leginkább ez a panaszom.
2022. márc. 31. 01:20
 1/9 A kérdező kommentje:
Igazából hosszú a lista.
2022. márc. 31. 01:25
 2/9 anonim ***** válasza:
53%
A depressziót ne említsd, nem szeretik ha magadnak felállított diagnózissal mész, hadd döntse el ő hogy depresszió,csak a tüneteit mondd el. Én olyant is hallottam hogy valaki így tett mint te és a pszichiáter direkt más diagnózist írt neki, csakhogy ne adjon igazat a páciensnek, mert végülis ő az orvos, nem te. Vigyázz az ilyenekkel.
2022. márc. 31. 03:11
 3/9 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem ez így teljesen jó lesz.
2022. márc. 31. 06:36
 4/9 Ypszilon1980 ***** válasza:
62%
A depresszió már egy diagnózis, ezt hagyd ki, mert nem tudhatod. Annyit viszont mondhatsz, hogy úgy tudod a depressziónak is ezek a tünetei. Egyébként ha normális az orvos, akkor nem akad ki akárhogy mondod.
2022. márc. 31. 06:58
 5/9 anonim ***** válasza:
62%
Depressziót majd az orvos állapítja meg.
2022. márc. 31. 15:28
 6/9 A kérdező kommentje:
Remélhetőleg nem egy kicsinyes f'x aki 'nagy" ember létére ezen kiakad.
2022. márc. 31. 15:39
 7/9 anonim ***** válasza:
47%
Ha az első nem írta volna le hogy a depressziót ne említsd, valószínűleg eszébe sem jutott volna a többinek ez xd
2022. márc. 31. 15:43
 8/9 A kérdező kommentje:
Sehol nem írtam hogy depressziós vagyok, csak azt hogy annak érzem magamat.
2022. márc. 31. 15:46
 9/9 anonim ***** válasza:
Akkor az vagy.
2022. márc. 31. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!