Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Bipolárisok? Ti mikor vettétek...

Bipolárisok? Ti mikor vettétek észre h baj van?

Figyelt kérdés

Ugyan nem szeretem a neten olvasgatni a betegségek tüneteit és hasonló dolgokat. De nagyon idegesít,hogy a lista szinte teljesen igaz rám.

Ráadásul a munkatársam is azt mondogatjan,hogy teljesen olyan vagyok mint egy bipoláris személy.

Köszönöm,ha rendes válaszokat kapok

2022. márc. 29. 16:06
 1/5 anonim ***** válasza:
94%
Egyetemen a pszicho tanárom mondta. Aztán elmentem pszichiáterhez és ő diagnosztizált. Szóval kb. 22 évesen.
2022. márc. 29. 16:13
 2/5 anonim ***** válasza:
79%
Ne idegeskedj, keress egy pszichiátert és majd ő diagnosztizál. Tény, hogy ha felmerült foglalkozni kell vele.
2022. márc. 29. 16:15
 3/5 anonim ***** válasza:
57%
Nekem nagyon fiatalkorom óta jelen volt, a depresszióval tisztában voltam, de mivel mindig felváltotta a hypománia ezért úgy gondoltam hogy elmúlt a depresszió és nagyon sokáig hanyagoltam. Aztán történt egyszer hogy volt egy erős mániám, majd miután az végetért akkor jöttem rá, hogy talán ez nem normális és el kellene menni pszichológushoz.
2022. ápr. 1. 14:10
 4/5 anonim ***** válasza:
57%
Inkább pszichiàterhez.
2022. ápr. 1. 14:33
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Sikerült beszélnem egy pszichiáterrel és mivel elmondtam hogy hol dolgozom már jövőhéten mehetek is hozzá.
2022. ápr. 1. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!