Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mivel takarhatnám el a vágás...

Mivel takarhatnám el a vágás nyomaimat?

Figyelt kérdés
Nemrég volt egy gyengébb korszakom, annyira el voltam veszve, hogy már csak a fizikai fájdalom volt az egyetlen reményem arra, hogy talán csökken a lelki. Viszont nem örülnék neki, ha valaki meglátná a nyomokat. Vettem egy karkötőt, de laza a csat, mindig leesik. Oda tudok figyelni rá, de szombaton kosár meccs lesz, és tesin mindig a földön landol a karkötőm. Szombatig nem hiszem hogy tudok másikat szerezni, és nem sminkelek, úgyhogy alapozóm sincsen. Hogy tudnám eltüntetni?
2022. márc. 23. 21:12
 1/10 anonim ***** válasza:
88%

Vegyél ilyen teniszhez használatos csuklópántot. Frottírból van, ezzel törlik az izzadságot a homlokukról.

[link]

2022. márc. 23. 21:22
 2/10 anonim ***** válasza:
76%
Inkább valami csuklószorítót szerezz be. A karkötő sportolás közben balesetveszélyes, jobb helyeken le is vetetik.
2022. márc. 23. 21:23
 3/10 anonim ***** válasza:
83%

csuklópánt, amit a teniszezők hordanak?

Jobbulást!

2022. márc. 23. 21:23
 4/10 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy sürgős lenne, és 3 nap alatt ezt nem tudom beszerezni. Valamint itthon is feltűnne, hogy csukló pántot hordok. Nem tudnám kimagyarázni
2022. márc. 23. 21:25
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg fonhatsz karkötőt ideiglenesen, azt szinte mindenből lehet, és tényleg csak egy ideiglenes megoldásként én el tudom képzelni
2022. márc. 23. 21:25
 6/10 anonim ***** válasza:
70%

3 nap alatt nem jutsz el egy sportboltba...??

Hidd el, nincs királyi út...

Vagy eltakarod, vagy meglátják.

2022. márc. 23. 21:26
 7/10 A kérdező kommentje:
Esetleg tudsz videót linkelni valami szélesebb fajtáról?
2022. márc. 23. 21:26
 8/10 A kérdező kommentje:
6.Nem, a lakóhelyén nincs sportbolt, csak a szomszéd városba, és oda nem mehetek el. Valamint mondom, a szüleim ha észreveszik, nem tudom mit mondani rá.
2022. márc. 23. 21:32
 9/10 anonim ***** válasza:
Frottír törülközőből is lehet csuklópántot varrni ám. De ha az nem jó, tényleg marad a vastagabb ( pl.: makramé) karkötő.
2022. márc. 24. 14:09
 10/10 anonim ***** válasza:
76%
9: vagy egy szűkebb szárú zokni gumis felső részét is le lehet vágni, és "karkötőként" felhúzni.
2022. márc. 24. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!